29&30juni 2018

Heutink
Volker Wessels
Vivera
International Topsport Events
Tubantia
Forte Sportswear
Vincent Makelaars
Hartstichting
Leferink
Metalin
Provincie Overijssel
Van Losser Installatiegroep
Rabobank
Bramer
Jupiler
Muller
Ter Steege

In 2017 wordt in Holten opnieuw een internationale triathlon voor elite atleten georganiseerd. Deze editie wordt een Premium European Cup en junior Cup georganiseerd. Naast de internationale wedstrijd is er ook voor de recreatieve deelnemers en publiek een boordevol sportief en feestelijk programma neergezet. Op vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli wordt in Holten de 33e editie georganiseerd van het internationale topsportevenement. Zwemmen in de Domelaar, fietsen op en rond de Holterberg en lopen door een sfeervol Holten; het is een combinatie die niet alleen internationale toppers aanspreekt maar ook vele honderden recreatieve deelnemers. De Triathlon Holten Premium European Cup biedt voor elk wat wils

  • International Triathlon Union
  • Nederlandse Triathlon Bond
  • European Triathlon Union

Inschrijving Triathlon Holten 2018

De inschrijving voor de 34e editie Triathlon Holten 2018 opent voor alle onderdelen op zondag 17 december om 12.00 uur.

Onderzoek International Topsport Events Twente

Door middel van deze enquête krijgen wij een beeld wat uw interesses zijn en hoe wij de Triathlon Holten het beste kunnen organiseren voor jullie.

Top triatleten Klamer en Murray stelen de show 33e editie Triathlon Holten 2017

Een enorme sportieve sfeer en bovenal veel gezelligheid; zo kun je het weekend van de Triathlon Holten 2017 uitstekend omschrijven.

Koers Oost Bedrijventeams Individueel en Relay

Op een heel andere koers gaan de 45 bedrijventeams uit Holten en omgeving. De bedrijven waarvan de deelnemers ieder een individuele strijd leverden verschenen met 36 teams aan de start.

Gewijzigde uitslag Elite mannen

In de uitslag van de elite mannen bij de ETU Sprint Triathlon Premium European Cup heeft een wijziging plaatsgevonden. De Brit Ben Dijkstra stond aanvankelijk als vijfde geklasseerd maar stijgt naar een tweede plaats.

Australier snelste triatleet ETU Junioren Heren

Ondanks de slechte start bij het zwemonderdeel wist Callum Mcclusky uit Australië toch de eerste plek te pakken op het podium.

Overzicht