29&30juni 2018

Heutink
Volker Wessels
Vivera
International Topsport Events

Achtste Triathlon (+reglement)

Vanaf 18 december 2016 12:00 is de inschrijving geopend, inschrijven voor de triathlon kan tot en met 1 juni 2017. In totaal zijn er 560 startplaatsen (210 Holtenaren, 350 niet Holtenaren) beschikbaar voor de achtste Triathlon. Bij meer inschrijvingen dan startplaatsen worden de startplaatsen verloot. Alle inschrijvingen voor de achtste na 15 januari 2017 12:00 worden dan op volgorde van inschrijving op de wachtlijst geplaatst. 

Inschrijfformulier klik hier.

Lees de onderstaande tekst even goed door voor uitgebreide informatie.

Inschrijfgeld 2017 (exclusief kosten tijdregistratie)
Achtste Triathlon (recreanten) € 38,75* Korting NTB licentie: € 7,75
* = zonder atletenlicentie NTB.

Tijdregistratie
Alle bovenstaande bedragen zijn exclusief de kosten voor de tijdregistratie middels een chip. Een chip is verplicht en kunt u aanschaffen voor € 3,50 en is voor éénmalig gebruik.

Oud-Holtenaar?
Op het inschrijfformulier kunt u kenbaar maken of u een oud-Holtenaar bent. De organisatie probeert de oud-Holtenaren tegelijk te laten starten in één van de reguliere startseries.

Afmelden
Afmelden kan alleen door een mail te zenden naar: afmelden@triathlonholten.nl. Alle afmeldingen voor de recreatieve series worden door de organisatie via e-mail bevestigd. Pas na bevestiging door de organisatie is de afmelding definitief.

Uniek 33e Triathlon Holten Sportshirt
Net als in voorgaande jaren kunt u ervoor kiezen om een sportshirt aan te schaffen van de 33e editie van de triathlon holten. Deze shirts zijn van goede kwaliteit, verkrijgbaar in de maten XS t/m XL en voor een prijs van € 17,50 (inclusief btw) te bestellen via het inschrijfformulier. Op de wedstrijddag zal het shirt voor u klaarliggen.

Let op: nabestellen is niet mogelijk, dus uw keuze op het inschrijfformulier is definitief.

Graveren medaille
Wilt u een uniek persoonlijk aandenken van uw deelname? Wij bieden u de mogelijkheid de medaille te laten graveren . Bij de graveerstand van Winterman Sport op de sportmarkt kunt u uw naam en prestatie achterop de medaille laten graveren. Dit gaat razendsnel en kost € 6,50.

Inschrijfreglement Achtste Triathlon 2017

 • Stichting Triathlon Holten hanteert de reglementen van de NTB [Download hier]
 • Inschrijving is alleen mogelijk van 18 december 2016 tot en met 1 juni 2017.
 • Er wordt maximaal één inschrijving per persoon per wedstrijddag geaccepteerd.
 • Indien meerdere inschrijvingen per persoon zijn gedaan, betekent dit uitsluiting van eventuele loting en deelname.
 • De minimale leeftijd voor deelname aan de achtste triathlon is 14 jaar.
 • Een inschrijving is strikt persoonlijk en is niet overdraagbaar.
 • De wachtlijst wordt bijgewerkt tot woensdag 28 juni 2017.
 • Voor de loting zijn de volgende deelnemende categoriën vastgesteld;
  1/8 Holtenaren 210 startplaatsen waarvan er 200 worden verloot;
  1/8 niet Holtenaren 350 startplaatsen waarvan er 342 worden verloot;
 • Op de website wordt de deelnemerslijst en de wachtlijst van elkaar gescheiden door een dikke rode streep. Alle atleten die onder de dikke rode streep vermeld staan zijn op volgorde van eventuele loting geplaatst op de wachtlijst. Indien geen loting heeft plaatsgevonden staat u op volgorde van inschrijving op deze lijst.
 • Bij afmelding door een deelnemer wordt de eerste op de wachtlijst (al dan niet voor deelname) opgeschoven naar de deelnemerslijst.
 • Bij afmelding tot en met 30 april 2017 ontvangt de deelnemer het volledige inschrijfgeld. Bij afmeldingen op of na 1 mei 2017 vindt geen terugbetaling meer plaats.
 • De organisatie heeft twee startbewijzen gereserveerd en kan deze als wildcard inzetten. Indien niet toegekend op 28 juni 2017 worden deze startbewijzen toegewezen aan de eerste 2 deelnemers op de wachtlijst.
 • Afmelden kan alleen door een e-mail te zenden naar: afmelden@triathlonholten.nl en is pas definitief na een bevestiging door de organisatie.
 • Inschrijvers voor de categorieën Holtenaren dienen ten tijde van inschrijving daadwerkelijk in Holten woonachtig te zijn (postcode 7451). Bij twijfel kan om een legitimatie/bewijs gevraagd worden.
 • Holtenaren die willen deelnemen aan het Holtens Kampioenschap dienen zich ook in te schrijven voor deze startserie. Holtenaren die wel willen deelnemen aan de Achtste Afstand maar niet aan het Holtens Kampioenschap kunnen zich inschrijven voor de andere startserie.
 • Indien fraude wordt geconstateerd voor de wedstrijd wordt de deelnemer per direct uitgeschreven en niet toegelaten.
 • Bij constatering van fraude na afloop van de wedstrijd wordt de deelnemer verwijderd uit de uitslagenlijst en ontvangt de deelnemer geen prijs of dient hem danwel in te leveren.
 • De winnaars van de plaatsen 1,2 en 3 (dames en heren) op de achtste van 2016 zijn op voorhand geplaatst op de deelnemerslijst 2017. Deze atleten dienen zich echter wel in te schrijven binnen de hierboven genoemde periode en op dezelfde afstand.
 • Mocht de organisatie bij onvoorziene omstandigheden het evenement moeten aanpassen/annuleren dan wordt het geïncasseerde inschrijfgeld van de deelnemer niet terugbetaald.

Alle hierboven genoemde informatie is onder voorbehoud en kan door de organisatie op elk moment worden bijgewerkt.


Banner
 • International Triathlon Union
 • Nederlandse Triathlon Bond
 • European Triathlon Union
Tubantia
Forte Sportswear
Vincent Makelaars
Hartstichting
Leferink
Metalin
Provincie Overijssel
Van Losser Installatiegroep
Rabobank
Bramer
Jupiler
Muller
Ter Steege