Livestream!
Newsletter


Event

Veel gestelde vragen

Wanneer wordt de Triathlon Holten gehouden?
De 36-ste editie wordt gehouden op vrijdag 1 en zaterdag 2 juli 2022.

Waar telt de wedstrijd voor mee?
De Elitetriatleten strijden om belangrijke klassementspunten voor de Europe Triathlon Premium Cup en Europe Triathlon Junior Cup. De recreanten uit Holten strijden om het Holtens Kampioenschap.

Hoe ziet het randprogramma eruit?
Op vrijdagavond is er een traditoneel openingsfeest met band en diverse artiesten. Op zaterdag is er afterparty, eveneens met diverse live-acts. Op zaterdag overdag genieten deelnemers en bezoekers bovendien van een foodcourt.

Wat zijn de overnachtingsmogelijkheden?
Er zijn speciale arrangementen beschikbaar bij Landal Greenparks in Holten en AC Hotel in Holten. Overnachten kan ook in de verschillende andere hotels in de omgeving van Holten. Namen en adressen zijn te vinden via deze site en via site van de Tourisme Rijssen-Holten.

Hoe bereik ik Holten?
Vanaf de invalswegen en snelweg verwijzen borden naar de parkeermogelijkheden. Er rijden pendelbussen tussen het centrum van Holten en zandwinning De Domelaar. Zie ook deze website onder het kopje 'Reis & verblijf'

Kan ik mij aanmelden als vrijwilliger?
De Triathlon Holten kan alleen succesvol verlopen met hulp van vrijwilligers. Elk jaar ondersteunen 900 vrijwilligers de Triathlon Holten. We zijn daarom altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Aanmelden als vrijwilliger kan via deze website onder het kopje 'vrijwilligers'.

 

we are proud of our sponsors and partners