Live uitslagen!
Nieuwsbrief

Nieuws & facts

Fitnessoccasions en Bike Totaal Bloemendal blijken de sterkste

Het eerste onderdeel van de Triathlon is afgelopen en bijna alle teams hebben de finish gehaald. Bij het individuele onderdeel ging Fitnessoccasions er met de winst vandoor. Bij de Triotriathlon kwam Bike Totaal Bloemendal uit de bus als snelste team. Hoewel de temperatuur bleef stijgen, leken de meeste deelnemers weinig hinder te ondervinden van de zomerse condities.

“Het was ondanks de warmte nog wel goed te doen”, zo concludeerde het derde team van Ter Steege Holding bv. Twee van de drie teamleden hadden al wat ervaring in de triathlonsport, maar voor Jane was het zwemmen in het open water wel nieuw. “Vooraf wist ik niet goed wat ik moest verwachten, maar het viel allemaal mee!”

Ook de mannen van Alcedo BV wisten niet goed wat ze precies moesten verwachten. Uiteindelijk volbrachten zij hun eerste Triotriathlon met een 23e plaats en dus kijken ze tevreden terug op hun prestatie. Freddy vertelt: “Vanaf woensdag begon de spanning te stijgen, maar na de start is dat als sneeuw voor de zon verdwenen.” Volgens de teamleden was het een feest om mee te doen en staan ze volgend jaar zeker weer aan de start.

Uitslag Bedrijventriathlon Individueel
1. Fitnessoccasions
2. MAXUS media publishers
3. Witteveen + Bos (3)

Uitslag Bedrijventriotriathlon
1. Bike Totaal Bloemendal
2. Ter Steege Holding bv (2)
3. CIREX

Roggeli/TriMates 2 en TVA 2 winnaars in wedstrijd eerste divisie

Diede Diederiks en Aaron Lynch snelste triatleten

In de eerste divisiewedstrijd kwam Diede Diederiks als eerste triatlete over de finish. Diederiks, die uitkomt voor EDOSports uit Maastricht, voltooide de sprintafstand tijdens de ..

lees verder

Holtens Kampioenschap barst los

Wie worden de opvolgers van de gebroeders Muller?

Ook tijdens de vijfendertigste editie van de Triathlon Holten barst de strijd om de titel ‘snelste Holtenaar’ weer los. Zowel op de achtste triathlon als de Olympis..

lees verder

De 35e Triathlon Holten in cijfers

De Triathlon Holten levert elke editie weer een grote verscheidenheid aan cijfers op. Dit is de vijfendertigste editie in acht cijfers.

952
De Holtense triathlon kan niet zonder de vele vrijwilligers die het evenement mogelijk maken. 952 vrijwilligers zorgen er voor dat de triathlon vlekkeloos..

lees verder

Koers Oost Bedrijven Triathlon ten einde

Fitnessoccasions en Bike Totaal Bloemendal blijken de sterkste

Het eerste onderdeel van de Triathlon is afgelopen en bijna alle teams hebben de finish gehaald. Bij het individuele onderdeel ging Fitnessoccasions er met de winst vandoor. Bi..

lees verder

Triathlon in festivalsetting

foodcourt, straattheater en extra muziekacts

Om de sfeer en beleving tijdens de triathlon nog verder te verhogen, zijn dit jaar in samenwerking met de Holtense horeca in het centrum twee extra podia met muziek-acts en straatt..

lees verder

Twintig keer Triathlon Holten

“Nu is het gebeurd”

De 35e editie van de Triathlon Holten is een bijzondere editie, zeker voor Ferdie de Boer. Hij stond vaker wel, dan niet aan de start. Na dit jaar zal hij niet meer aan de start ve..

lees verder
wij zijn trots op onze sponsors en partners