Nieuwsbrief

Nieuws & facts

Triathlon in festivalsetting

foodcourt, straattheater en extra muziekacts

Om de sfeer en beleving tijdens de triathlon nog verder te verhogen, zijn dit jaar in samenwerking met de Holtense horeca in het centrum twee extra podia met muziek-acts en straatt..

lees verder

Twintig keer Triathlon Holten

“Nu is het gebeurd”

De 35e editie van de Triathlon Holten is een bijzondere editie, zeker voor Ferdie de Boer. Hij stond vaker wel, dan niet aan de start. Na dit jaar zal hij niet meer aan de start ve..

lees verder

Achtste ingekort

atleten lopen één ronde of naar eigen keuze direct vanaf wissel naar finish

De organisatie heeft vanwege de actuele weersomstandigheden besloten het hardlooponderdeel van de achtste triathlon aan te passen. Atleten lopen één ronde in plaats v..

lees verder

Jessie Muller tweemaal in de prijzen op Olympic Distance

Triatleet tweede algeheel en winnaar Holtens kampioenschap

Jessie Muller sleepte tijdens de vijfendertigste editie van de Triathlon Holten twee prijzen in de wacht. De Holtenaar veroverde in een tijd van 02:18:39 de tweede plaats in het al..

lees verder

Twee Duitse zeges bij 35ste Triathlon Holten

Lasse Nygaard-Priester en Lisa Tertsch winnen bij Elite

De vijfendertigste editie van de Triathlon Holten leverde bij de elite twee Duitse zeges op. Bij de mannen was het de Duitser Lasse Nygaard-Priester die tijdens de ETU Premium Euro..

lees verder

Redmond trotseert warmte als beste

Jessica Fullagar winnares junior vrouwen

Jessica Fullagar greep tijdens de ETU Junior European Cup de zege bij de vrouwen. De tijd van 01:02:58 waarin de Française finishte bleek in Holten voldoende voor de eindzeg..

lees verder
wij zijn trots op onze sponsors en partners