Nieuwsbrief

Nieuws & facts

Oostenrijker finisht als eerste tijdens triathlonweekend

Maud Roelofs snelste meisje

De Oostenrijker Jelle Kaindl kwam tijdens het weekend van de vijfendertigste Triathlon Holten als allereerste over de finish. In een tijd van 00:19:07 voltooide de jonge triatleet ..

lees verder

Groot Bronsvoort en Zwienenberg winnaars op de Vivera Run

Bebseler en Ter Horst winnen bij de vrouwen

Snakkend naar adem en een knalrood gezicht, zo kwamen de meeste deelnemers over de finish tijdens de Vivera Run. Voor het tweede jaar op rij gaat de loop op vrijdagavond de boeken ..

lees verder

Tips & tricks om de warmte te trotseren

Enkele tips voor je op een rij

De 35e Triathlon Holten wordt een warme editie. Sta hier in je voorbereiding even bij stil. Een aantal tips & tricks voor je op een rij!

Warmtescenario: weersomstandigheden continu gemonitord. Maatregelen indien nodig.

De weersverwachtingen en -omstandigheden en hun impact op de wedstrijden en het programma worden door de organisatie van de Triathlon Holten continu en intensief gemonitord. Eventu..

lees verder

30 nationaliteiten van start tijdens Triathlon Holten

Australiër en Oekraïense favoriet voor de eindzege

Aan de 35eeditie van de Triathlon Holten, die op zaterdag 29 juni plaatsvindt, gaan topatleten van start uit maar liefst 30 landen. Zij strijden dit jaar in Holten om..

lees verder

Hit van de dag 2019

Welke hit wordt de ‘theme song’ van de 35e editie van de Triathlon Holten? Dat is aan jou! Stem nu en bepaal welk nummer hét thema van de triathlon wordt. De hit..

lees verder
wij zijn trots op onze sponsors en partners