Live uitslagen!
Nieuwsbrief

Nieuws & facts

Diede Diederiks en Aaron Lynch snelste triatleten

In de eerste divisiewedstrijd kwam Diede Diederiks als eerste triatlete over de finish. Diederiks, die uitkomt voor EDOSports uit Maastricht, voltooide de sprintafstand tijdens de Triathlon Holten in een tijd van 01:07:35. En dat leidde logischerwijs tot vreugde.

,,Bij de vorige eerste divisiewedstrijd werd ik gedeeld eerste en bij de wedstrijd daarvoor tweede’’, vertelde Diederiks. ,,Mooi dat ik nu gewonnen heb.’’
Diederiks omschreef de warme omstandigheden als zwaar, al bleek er voldoende mogelijkheid tot verkoeling. ,,Er waren douches op het parcours en mensen stonden met tuinslangen langs de kant. Daarvoor wil ik de mensen in Holten bedanken. Uiteindelijk hoop ik dat we met het team een derde plaats pakken, dan maken we kans op promotie.’’

Daarin slaagden Diederiks en haar teamgenoten Neiske Becks, Melissa Visseren en Sanne van der Meer. In de totaalstand veroverde EDOSports met een totaal van 41 punten de derde plek. Hellas 2 ging met een totaalaantal van 33 punten met het zilver aan de haal, TVA 2 kroonde zich met 30 punten tot winnaar in Holten.

Bij de mannen mochten Marijn de Jonge, Cornelis Scheltinga, Daan Gehlen en Martijn Keijsers plaatsnemen op het hoogste ereschavot. De triatleten van Rogelli/TriMates 2 veroverden met een aantal van 29 punten de eerste plaats. Ook bij de mannen ging Hellas 2 met het zilver aan de haal, waarbij TC Twente 2 het podium complementeerde.

Uitslag eerste divisie mannen:
1. Roggeli/TriMates 2 – Utrecht – 29 punten
2. Hellas 2 – Utrecht – 34 punten
3. TC Twente 2 – Enschede – 36 punten

Uitslag eerste divisie vrouwen:
1. TVA 2 – Almere – 30 punten
2. Hellas 2 – Utrecht – 33 punten
3. EDOSports – Maastricht – 41 punten

Uitslag eerste divisie mannen individueel:
1. Aaron Lynch – Hellas 2 – 01:02:02
2. Marijn Geurken – Triathlon Soest – 01:01:09
3. Marijn de Jonge – Rogelli/TriMates 2 – 01:01:28

Uitslag eerste divisie vrouwen individueel:
1. Diede Diederiks – EDOSports – 01:07:35
2. Sione Jongstra – Vrouwentriathlon – 01:08:37
3. Iris Dijkstra – De Dolfijn 2 – 01:09:30

Uitslagen onder voorbehoud

Roggeli/TriMates 2 en TVA 2 winnaars in wedstrijd eerste divisie

Diede Diederiks en Aaron Lynch snelste triatleten

In de eerste divisiewedstrijd kwam Diede Diederiks als eerste triatlete over de finish. Diederiks, die uitkomt voor EDOSports uit Maastricht, voltooide de sprintafstand tijdens de ..

lees verder

Holtens Kampioenschap barst los

Wie worden de opvolgers van de gebroeders Muller?

Ook tijdens de vijfendertigste editie van de Triathlon Holten barst de strijd om de titel ‘snelste Holtenaar’ weer los. Zowel op de achtste triathlon als de Olympis..

lees verder

De 35e Triathlon Holten in cijfers

De Triathlon Holten levert elke editie weer een grote verscheidenheid aan cijfers op. Dit is de vijfendertigste editie in acht cijfers.

952
De Holtense triathlon kan niet zonder de vele vrijwilligers die het evenement mogelijk maken. 952 vrijwilligers zorgen er voor dat de triathlon vlekkeloos..

lees verder

Koers Oost Bedrijven Triathlon ten einde

Fitnessoccasions en Bike Totaal Bloemendal blijken de sterkste

Het eerste onderdeel van de Triathlon is afgelopen en bijna alle teams hebben de finish gehaald. Bij het individuele onderdeel ging Fitnessoccasions er met de winst vandoor. Bi..

lees verder

Triathlon in festivalsetting

foodcourt, straattheater en extra muziekacts

Om de sfeer en beleving tijdens de triathlon nog verder te verhogen, zijn dit jaar in samenwerking met de Holtense horeca in het centrum twee extra podia met muziek-acts en straatt..

lees verder

Twintig keer Triathlon Holten

“Nu is het gebeurd”

De 35e editie van de Triathlon Holten is een bijzondere editie, zeker voor Ferdie de Boer. Hij stond vaker wel, dan niet aan de start. Na dit jaar zal hij niet meer aan de start ve..

lees verder
wij zijn trots op onze sponsors en partners