Inschrijven

Sportieve strijd bedrijventeams

Snelste triatleet Rudi Jansen, Aveco de Bondt snelste bedrijf

Rudi Jansen winnaar Koers Oost Bedrijven Triathlon individuele deelnemers

Rudi Jansen is met 1:11:24 de snelste triatleet van de individuele bedrijven serie. Jansen kwam samen met André Aanstoot, die tweede werd, en Robert Schreurs uit voor Totaal Bike Bloemendal. Hiermee is de Rijssense rijwielzaak het beste vertegenwoordigt.

Een derde podiumplek was er voor Scott Hentzepeter van Foodnote uit Westerhaar.

Maar liefst 120 deelnemers van veertig bedrijven uit Holten en omgeving profileerden zich zaterdagmiddag op de Olympische afstand. Met name personeel van sponsoren liet onvermoeid haar sportieve kant zien. Een stimulans voor andere collega’s én bedrijven want ieder jaar groeit de animo voor deze serie.

Aveco de Bondt wint Trio Bedrijventeams

Een Holtense overwinning bij de Trio Bedrijventeams. Aveco de Bondt mag de trofee mee naar ‘huis’ nemen. De drie teamgenoten Linda Klein, Richard Langenhof en Jan Nijkamp boekten gezamenlijk de beste tijd. Als tweede is Djopzz uit Zwolle zeker van een podiumplek. Witteveen + Bos verscheen met maar liefst vier teams aan de start. Het eerste team bestaande uit Joost Lansink, Pieter Feij en Rubert Boer was de rest van de collega’s te snel af.