Inschrijven

Trainen in de Domelaar

Jeugd en volwassenen die meedoen aan de Triathlon in Holten kunnen zich via de website van Stichting Triathlon Holten inschrijven voor diverse clinics. De clinics voor de jeugd van 9 tot en met 15 jaar wordt gegeven door de triatlonvereniging Triathlon Team Holten en ZPC Twenhaarsveld. Voor volwassenen vanaf 16 jaar zijn programma's op maat samengesteld door de Holtense zwem-, fiets- en atletiekclubs.

Generale repetitie
Op vrijdag 22 juni wordt met alle clinic-deelnemers het wedstrijdparcours van de Triathlon Holten verkend. Dit gebeurt in meerdere groepen, voor zowel de jeugdclinics als de volwassenenclinics. Neem je al deel aan de clinics, dan hoef je hier niet apart voor in te schrijven; deelname zit bij de prijs inbegrepen. Het is ook mogelijk om alleen voor de parcoursverkenning in te schrijven, zonder deel te nemen aan de clinics. Op woensdagavond 27 juni a.s. stellen we de Domelaar open voor een training bestemd voor alle deelnemers van de Olympische Afstand en de Bedrijventeams. Wij geven u de gelegenheid om een uur te trainen in de Domelaar. Vooraf aanmelden is gezien de inzet van de veiligheidsmaatregelen noodzakelijk en dat kan via onze website: https://www.triathlonholten.nl/inschrijven-inzwemmen-domelaar/ 

U dient zich te melden voordat u het water ingaat en af te melden als u het water verlaat bij onze aanwezige vrijwilligers. Deze regel hebben wij ingesteld voor uw eigen veiligheid. Alleen deelnemers Olympic Distance en Sprint kunnen trainen in de Domelaar, recreatief zwemmen is niet toegestaan.

Wetsuit huren
Ook dit jaar bieden wij u, in samenwerking met Step One, de mogelijkheid tot het huren van een wetsuit. Nadere informatie over de huur van een wetsuit is opgenomen in onze nieuwsbrief van 9 mei jl. Het zwemmen in een wetsuit is tijdens de wedstrijd toegestaan tot een watertemperatuur van 22 0C. Indien de watertemperatuur minder dan 14 0C bedraagt, dan is het dragen van een wetsuit verplicht. Echter van de laatste situatie zal vooralsnog geen sprake zijn. De watertemperatuur wordt regelmatig gemeten en via onze site https://triathlonholten.nl/nieuws/watertemperatuur-domelaar wordt u op de hoogte gehouden van de meest actuele watertemperatuur.