Live uitslagen!
Nieuwsbrief

Nieuws & facts

foodcourt, straattheater en extra muziekacts

Om de sfeer en beleving tijdens de triathlon nog verder te verhogen, zijn dit jaar in samenwerking met de Holtense horeca in het centrum twee extra podia met muziek-acts en straattheater gerealiseerd. Nieuw is ook een heus ‘foodcourt’ met stands waar een scala aan lekkernijen wordt geserveerd. “Bezoekers en deelnemers genieten hierdoor van veel extra amusement en culinaire hoogstandjes in een festivalsetting”, aldus Martin Pieters, voorzitter Stichting Triathlon Holten.

Straattheater
Voor het eerst worden dit jaar op de Smidsbelt en in de Dorpsstraat podia aanvullende live-acts georganiseerd. Muziek en straattheater zorgen daar voor entertainment. De optredens variëren van kinder-acts tot DJ-sets en bieden vermaak voor jong en oud.

De acts:
• Radio Barkas: Radio Barkas is het kleinste radiostation van de Benelux en draait originele singeltjes en LP’s uit de jaren ’50 en ’60.
• De golfballetjes & Friends: Roderick en Willemijn van De golfballetjes & Friends gaan op verkenning in Holten op de rug van hun twee ‘dragers’.
• Jonge Honden: De Jonge Honden lopen al snuffelend en blaffend rond om hun territorium in Holten te verkennen.
• Klaar Over: wil je oversteken? Klaar Over zorgt dat je veilig op je plaats van bestemming komt, met al je ledematen nog aan je lijf!
• Burning Raspberries: Burning Raspberries speelt met ingrediënten en geur en maakt zo op spectaculaire wijze verschillende gerechten klaar.

De straattheater acts treden op zaterdag 29 juni tussen 15:00 en 19:00 afwisselend op, op de Smidsbelt en in de Dorpsstraat.

Foodcourt
Het nieuwe foodcourt is een unieke samenwerking tussen de Triathlon Holten en het gros van de plaatselijke horeca. Aan de rand van de Kalfstermansweide, tussen Zwartepad en de daaraan gelegen winkels, zijn diverse foodstands ingericht. De horecagelegenheden serveren daar een verscheidenheid aan culinaire gerechten. Van lokaal tot internationaal, van vlees tot vegetarisch en van caloriearm tot calorierijk. Bezoekers en deelnemers hebben daardoor royale keuze als het gaat om de verzorging van de innerlijke mens.

Het foodcourt is op vrijdag open 19.00 tot 01.30 uur en op zaterdag van 12.00 tot 01.30 uur.

Jupiler After Race Party met Reeperbahner Stimmungsmacher en DJ Sander Scheperman
Uiteraard wordt in de finish arena op zaterdagavond knallend afgesloten met de Jupiler After Race Party, waar de Reeperbahner Stimmungsmacher het publiek vermaken.

Roggeli/TriMates 2 en TVA 2 winnaars in wedstrijd eerste divisie

Diede Diederiks en Aaron Lynch snelste triatleten

In de eerste divisiewedstrijd kwam Diede Diederiks als eerste triatlete over de finish. Diederiks, die uitkomt voor EDOSports uit Maastricht, voltooide de sprintafstand tijdens de ..

lees verder

Holtens Kampioenschap barst los

Wie worden de opvolgers van de gebroeders Muller?

Ook tijdens de vijfendertigste editie van de Triathlon Holten barst de strijd om de titel ‘snelste Holtenaar’ weer los. Zowel op de achtste triathlon als de Olympis..

lees verder

De 35e Triathlon Holten in cijfers

De Triathlon Holten levert elke editie weer een grote verscheidenheid aan cijfers op. Dit is de vijfendertigste editie in acht cijfers.

952
De Holtense triathlon kan niet zonder de vele vrijwilligers die het evenement mogelijk maken. 952 vrijwilligers zorgen er voor dat de triathlon vlekkeloos..

lees verder

Koers Oost Bedrijven Triathlon ten einde

Fitnessoccasions en Bike Totaal Bloemendal blijken de sterkste

Het eerste onderdeel van de Triathlon is afgelopen en bijna alle teams hebben de finish gehaald. Bij het individuele onderdeel ging Fitnessoccasions er met de winst vandoor. Bi..

lees verder

Triathlon in festivalsetting

foodcourt, straattheater en extra muziekacts

Om de sfeer en beleving tijdens de triathlon nog verder te verhogen, zijn dit jaar in samenwerking met de Holtense horeca in het centrum twee extra podia met muziek-acts en straatt..

lees verder

Twintig keer Triathlon Holten

“Nu is het gebeurd”

De 35e editie van de Triathlon Holten is een bijzondere editie, zeker voor Ferdie de Boer. Hij stond vaker wel, dan niet aan de start. Na dit jaar zal hij niet meer aan de start ve..

lees verder
wij zijn trots op onze sponsors en partners