Livestream!
Nieuwsbrief


Nieuws & facts

De weersverwachtingen en -omstandigheden en hun impact op de wedstrijden en het programma worden door de organisatie van de Triathlon Holten continu en intensief gemonitord. Eventuele maatregelen vanwege de warme weersomstandigheden worden genomen indien nodig en direct gecommuniceerd.

Weersomstandigheden continu en intensief gemonitord
De weersverwachtingen en -omstandigheden worden door de Stichting Triathlon Holten intensief bijgehouden. Daarbij wordt onder meer vastgehouden aan de kaders zoals gesteld door de nationale en internationale triathlonbonden NTB en ITU. Bovendien worden langs het parcours en op de diverse terreinen de conditie van de atleten en omstandigheden voor bezoekers nauwlettend in de gaten gehouden door experts en vrijwilligers.

Maatregelen accuraat genomen en gecommuniceerd
Besluiten over eventuele maatregelen worden afhankelijk daarvan weloverwogen genomen. Als de omstandigheden aanpassingen vereisen, worden die accuraat doorgevoerd. Diverse scenario’s daarvoor zijn voorhanden. Voor de wedstrijden op zaterdag zijn reeds extra waterposten en - tappunten gerealiseerd. Actuele scenario’s en eventuele maatregelen worden bovendien gecommuniceerd via www.triahlonholten.nl, social media en in bepaalde gevallen per e-mail.

Tips om de warmte te trotseren
Ook tips & tricks die helpen de warme temperaturen te trotseren - voor zowel sporters als bezoekers - worden via de kanalen van de Triathlon Holten verstrekt. LEES HIER een aantal belangrijke tips om ter harte te nemen.

Triathlon Holten op 30 juni en 1 juli 2023

De 37e editie van de Triathlon Holten vindt volgend jaar plaats op vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli. In het triathlondorp worden dan onder andere een Europe Triathlon ..

lees verder

Ten Berge, Smale, Pekkeriet en Bosman kronen zich tijdens 36ste Triathlon Holten tot Holtens kampioen

Glenn ten Berge, Lieke Smale, Stefan Pekkeriet en Marieke Bosman mogen zich een jaar lang de snelste Holtenaar noemen. Tijdens de 36ste editie van de Triathlon Holten grepen de tri..

lees verder

Spanjaard Baxter Cabrera wint bij elite mannen, Fran├žaise is tijdens 36ste Triathlon Holten de snelste vrouw

De 36ste editie van de Triathlon Holten leverde zaterdag een Spaanse en Franse zege op. In de strijd om de Europe Triathlon Premium Cup kwam de Spanjaard Sergio Baxter Cabrera bij ..

lees verder

Vivera Run met prachtig zonnig weer

Na ruim drie jaar van afwezigheid kan de Vivera Run eindelijk haar vijfjarige jubileum vieren. Ruim 300 deelnemers staan om 10.20 uur klaar op de Dorpsstraat voor de start. De deel..

lees verder

Holten krijgt Nederlandse winnares bij de junioren, Portugees is in Holten de snelste man

De Europe Triathlon Junior Cup women leverde vrijdagavond een Nederlandse zege op. Tijdens de 36ste editie kwam Luna de Bruin als eerste vrouw over de finish. Bij de mannen mocht d..

lees verder

Jeugd sprint naar de finish tijdens de Triathlon Holten

Bij aankomst op het zwembad is er een gezonde spanning af te lezen op de gezichten van de jonge deelnemers. Een begeleider legt kort en duidelijk uit wat de bedoeling is, waarna de..

lees verder
wij zijn trots op onze sponsors en partners