Livestream!
Live uitslagen!
Nieuwsbrief
Triathlon App


Nieuws & facts

schrijf je in en doe mee

Jeugd en volwassenen die meedoen aan de Triathlon in Holten kunnen zich via de website van Stichting Triathlon Holten inschrijven voor diverse clinics. De clinics voor de jeugd van 8 tot en met 15 jaar wordt gegeven door de triatlonvereniging Triathlon Team Holten en ZPC Twenhaarsveld. Voor volwassenen vanaf 16 jaar zijn programma’s op maat samengesteld door de Holtense zwem-, fiets- en atletiekclubs. De inschrijving voor de clinics gaan net als de inschrijving voor de Triathlon Holten zelf op zondag 16 december van start.

Jeugdclinics
De jeugdclinics zijn geschikt voor deelnemers van ieder niveau. Je hoeft dus geen topsporter te zijn om mee te doen. Wie niet over een wielrenfiets of mountainbike beschikt kan gewoon een normale fiets meenemen. Voor de gevorderde jeugd die de onderdelen zwemmen, fietsen en hardlopen aardig onder de knie heeft is dit jaar een speciaal trainingsprogramma samengesteld. De opzet voor deze doelgroep is gebaseerd op de reguliere trainingen die ook de leden van TTH krijgen. Op deze manier wil de organisatie deelname aan de triatlonsport voor de ervaren jeugd aantrekkelijk houden. Het programma voor de jeugd bestaat uit vier trainingen en begint op 21 mei. (De clinics zijn vanaf 8 jaar)

Clinics vanaf 16 jaar
Deelnemers vanaf 16 jaar worden in drie maanden tijd stap voor stap klaargestoomd door ervaren trainers van de Atletiekvereniging Holten, Wim Reinsgroep en Zwem- en Poloclub Twenhaarsveld. Zij brengen de juiste technieken bij, geven tips over het materiaal en geschikte voeding. Voor beginners en gevorderde triatleten zijn passende opties bedacht. Deze zijn afzonderlijk maar ook in combinatie te volgen. Wie het hardlopen beheerst maar nog een tandje bij moet zetten wat fietsen en/of zwemmen betreft kan zich bijvoorbeeld alleen voor de fiets- en zwemtrainingen inschrijven. Voor de combinaties worden verschillende kosten berekend. De clinic voor hardlopen start maandag 1april, de fietsclinic op vrijdag 5 april en de zwemtraining begint vanaf 1 mei in het buitenbad.

Inschrijvingen recreanten ook dit jaar weer vol en clinics Triathlon Holten bijna van start

De recreanten deelnemerslijst voor Triathlon Holten 2024 is weer helemaal gevuld.

Meer dan 1000 sportievelingen hebben zich ingeschreven en daarmee zit de 1/8 en Olympische afstand helemaal vol. Wie toch nog een gokje wil wagen voor de deelname kan zich nog insc..

lees verder

Inschrijving Triathlon Holten 2024 start op 20 december

De inschrijving voor de 38ste editie van de Triathlon Holten opent op woensdag 20 december.

Triatleten kunnen zich op deze datum vanaf 06.00 uur inschrijven via www.triathlonholten.nl 
Holten staat kom..

lees verder

Triathlon Holten 2024 op 28 en 29 juni

Pak je agenda er maar vast bij. De datum voor de 38e editie van Triathlon Holten is bekend.

Op vrijdag 28 en zaterdag 29 juni wordt in het mooiste triatlondorp van Nederland onder andere weer de Europe Triathlon Premium Cup en de Europe Triathlon Junior Cup gehouden.
lees verder

Gevonden voorwerpen

Ben je iets kwijt geraakt tijdens de triatlon?

Op dinsdagavond 4 juli is het Triathlon kantoor in het Kulturhus in Holten open om gevonden voorwerpen op te halen. Dat kan tussen 19:00 en 21:00 uur.
Heb je een vraag? Mail ..

lees verder

Overmeen en Meij winnaars op achtste triatlon

De Jong en Bouwmeester Holtens kampioen op de Olympische afstand

Bij de recreanten leverde de 37ste editie van de Triathlon Holten zowel bij de mannen als de vrouwen een dubbele zege op. Holtenaren Hugo Overmeen en Marleen Meij bleken in het tri..

lees verder
wij zijn trots op onze sponsors en partners