Livestream!
Nieuwsbrief


Nieuws & facts

Wil jij tijdens de Triathlon Holten je favoriete deelnemers live volgen?

Download (of update) de officiële Triathlon Holten app!

Wil jij tijdens de Triathlon Holten je favoriete deelnemers live volgen?
Of als atleet je race delen met de wereld? Dat kan via de officiële Triathlon Holten app! Daarin vind je bovendien alle relevantie informatie over deze 35e editie en vind je het laatste nieuws en de meest actuele updates. Waarom de app dowloaden of updaten als je hem al hebt geïnstalleerd? Live-tracking van je favoriete deelnemers Deel jouw race live als atleet Check de overzichtelijke weergave van het programma op vrijdag en zaterdag Vind alle deelnemers informatie Bekijk de routekaart Check de deelnemerslijsten Stem op je favoriete Hit van de dag Bekijk video's Check de actuele weersverwachting Vind overzichtelijk al onze social media kanalen Maak een selfie met een medaile of andere leuke filter Voldoende redenen? Installeren en updaten kan via de App Store of Google Play .

Triathlon Holten op 30 juni en 1 juli 2023

De 37e editie van de Triathlon Holten vindt volgend jaar plaats op vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli. In het triathlondorp worden dan onder andere een Europe Triathlon ..

lees verder

Ten Berge, Smale, Pekkeriet en Bosman kronen zich tijdens 36ste Triathlon Holten tot Holtens kampioen

Glenn ten Berge, Lieke Smale, Stefan Pekkeriet en Marieke Bosman mogen zich een jaar lang de snelste Holtenaar noemen. Tijdens de 36ste editie van de Triathlon Holten grepen de tri..

lees verder

Spanjaard Baxter Cabrera wint bij elite mannen, Française is tijdens 36ste Triathlon Holten de snelste vrouw

De 36ste editie van de Triathlon Holten leverde zaterdag een Spaanse en Franse zege op. In de strijd om de Europe Triathlon Premium Cup kwam de Spanjaard Sergio Baxter Cabrera bij ..

lees verder

Vivera Run met prachtig zonnig weer

Na ruim drie jaar van afwezigheid kan de Vivera Run eindelijk haar vijfjarige jubileum vieren. Ruim 300 deelnemers staan om 10.20 uur klaar op de Dorpsstraat voor de start. De deel..

lees verder

Holten krijgt Nederlandse winnares bij de junioren, Portugees is in Holten de snelste man

De Europe Triathlon Junior Cup women leverde vrijdagavond een Nederlandse zege op. Tijdens de 36ste editie kwam Luna de Bruin als eerste vrouw over de finish. Bij de mannen mocht d..

lees verder

Jeugd sprint naar de finish tijdens de Triathlon Holten

Bij aankomst op het zwembad is er een gezonde spanning af te lezen op de gezichten van de jonge deelnemers. Een begeleider legt kort en duidelijk uit wat de bedoeling is, waarna de..

lees verder
wij zijn trots op onze sponsors en partners