Livestream!
Live uitslagen!
Nieuwsbrief
Triathlon App


Nieuws & facts

De inschrijvingen voor de Triathlon Holten stromen binnen. Daarbij zijn de eerste triatleten al op de wachtlijst geplaatst. Voor Holtenaren is er goed nieuws: Holtense triatleten kunnen op dit moment nog een startplek bemachtigen voor de 36ste editie van de Triathlon Holten.

De Triathlon Holten vindt dit jaar plaats op vrijdag 1 en zaterdag 2 juli. Voor recreanten staat er in dit weekend een achtste triathlon of een Olympische afstand op het programma. Op beide afstanden is voor triatleten buiten Holten inmiddels het maximale deelnemersaantal bereikt. Dat geldt niet voor de startgroepen met Holtenaren. Zowel op de achtste triathlon als de Olympische afstand zijn er voor Holtense triatleten op dit moment nog plekken vrij.

Clinics
Voor triatleten die goed voorbereid aan de start willen verschijnen worden er ook dit jaar weer een drietal clinics georganiseerd. Zo kunnen deelnemers vanaf zestien jaar oud zich inschrijven voor een fietsclinic, hardloopclinic en zwemclinic.

De fietsclinic wordt georganiseerd de Wim Reinsgroep en gaat op 1 april van start. Deze clinic vindt wekelijks op vrijdagavond plaats. De hardloopclinic gaat op 4 april van start en staat onder leiding van AV Holten. De clinics van de Holtense atletiekvereniging vinden wekelijks op maandagavond plaats. De zwemclinic wordt georganiseerd door ZPC Twenhaarsveld. Deze gaat op 11 mei van start en vinden wekelijks op woensdagavond plaats.

Opgeven voor de clinics kan tegelijkertijd met de inschrijving voor de triathlon, maar ook achteraf. Inschrijven voor de 36ste editie van de Triathlon Holten en de clinics is mogelijk via de website van de Triathlon Holten: www.triathlonholten.nl.

Inschrijving Triathlon Holten wordt heropend: extra startplekken voor de jeugd

Nog twee maanden en dan gaat de 38ste editie van de Triathlon Holten van start.

De startplekken voor de wedstrijd in het triatlondorp zijn gewild en voor verschillende onderdelen geldt inmiddels een wachtlijst. Voor jeugdige triatleten is er echter goe..

lees verder

Inschrijvingen recreanten ook dit jaar weer vol en clinics Triathlon Holten bijna van start

De recreanten deelnemerslijst voor Triathlon Holten 2024 is weer helemaal gevuld.

Meer dan 1000 sportievelingen hebben zich ingeschreven en daarmee zit de 1/8 en Olympische afstand helemaal vol. Wie toch nog een gokje wil wagen voor de deelname kan zich nog insc..

lees verder

Inschrijving Triathlon Holten 2024 start op 20 december

De inschrijving voor de 38ste editie van de Triathlon Holten opent op woensdag 20 december.

Triatleten kunnen zich op deze datum vanaf 06.00 uur inschrijven via www.triathlonholten.nl 
Holten staat kom..

lees verder

Triathlon Holten 2024 op 28 en 29 juni

Pak je agenda er maar vast bij. De datum voor de 38e editie van Triathlon Holten is bekend.

Op vrijdag 28 en zaterdag 29 juni wordt in het mooiste triatlondorp van Nederland onder andere weer de Europe Triathlon Premium Cup en de Europe Triathlon Junior Cup gehouden.
lees verder

Gevonden voorwerpen

Ben je iets kwijt geraakt tijdens de triatlon?

Op dinsdagavond 4 juli is het Triathlon kantoor in het Kulturhus in Holten open om gevonden voorwerpen op te halen. Dat kan tussen 19:00 en 21:00 uur.
Heb je een vraag? Mail ..

lees verder
wij zijn trots op onze sponsors en partners