Nieuwsbrief


Inschrijven

Nieuws & facts

De inschrijvingen voor de Triathlon Holten stromen binnen. Daarbij zijn de eerste triatleten al op de wachtlijst geplaatst. Voor Holtenaren is er goed nieuws: Holtense triatleten kunnen op dit moment nog een startplek bemachtigen voor de 36ste editie van de Triathlon Holten.

De Triathlon Holten vindt dit jaar plaats op vrijdag 1 en zaterdag 2 juli. Voor recreanten staat er in dit weekend een achtste triathlon of een Olympische afstand op het programma. Op beide afstanden is voor triatleten buiten Holten inmiddels het maximale deelnemersaantal bereikt. Dat geldt niet voor de startgroepen met Holtenaren. Zowel op de achtste triathlon als de Olympische afstand zijn er voor Holtense triatleten op dit moment nog plekken vrij.

Clinics
Voor triatleten die goed voorbereid aan de start willen verschijnen worden er ook dit jaar weer een drietal clinics georganiseerd. Zo kunnen deelnemers vanaf zestien jaar oud zich inschrijven voor een fietsclinic, hardloopclinic en zwemclinic.

De fietsclinic wordt georganiseerd de Wim Reinsgroep en gaat op 1 april van start. Deze clinic vindt wekelijks op vrijdagavond plaats. De hardloopclinic gaat op 4 april van start en staat onder leiding van AV Holten. De clinics van de Holtense atletiekvereniging vinden wekelijks op maandagavond plaats. De zwemclinic wordt georganiseerd door ZPC Twenhaarsveld. Deze gaat op 11 mei van start en vinden wekelijks op woensdagavond plaats.

Opgeven voor de clinics kan tegelijkertijd met de inschrijving voor de triathlon, maar ook achteraf. Inschrijven voor de 36ste editie van de Triathlon Holten en de clinics is mogelijk via de website van de Triathlon Holten: www.triathlonholten.nl.

Kies jouw hit van het jaar en maak hem de 'themesong' van deze editie!

Welke hit wordt de ‘theme song’ van de 36e editie van de Triathlon Holten? Dat is aan jou! Stem nu en bepaal welk nummer hét thema van de Triathlon Holten wordt ..

lees verder

Viering van het 21-jarige bestaan van de Gemeente Rijssen-Holten tijdens afterparty triathlon

Het feest op de zaterdagavond, de zogeheten Autoafleveren.nl Afterparty, krijgt dit jaar een bijzonder tintje. Het wordt namelijk georganiseerd in samenwerking met de Gemeente Rijs..

lees verder

Watertemperatuur Domelaar 2022

Actuele watertemperatuur van het open water

De actuele temperatuur van de Domelaar wordt hieronder periodiek bijgehouden:

23,8°C 24-06-2022
23,2°C 17-06-2022
19,8°C 10-06-2022
17,5°..

lees verder

Programma Triathlon Holten 2022

Internationale topwedstrijden en boordevol sport- en sfeerprogramma voor recreanten en publiek

Op vrijdag 1 en zaterdag 2 juli vindt alweer de 36e editie van de Triathlon Holten plaats. Een spektakel waar inmiddels ruim 15.000 bezoekers, circa 2.000 deelnemers en maa..

lees verder

Goed voorbereid van start met de populaire Triathlon Holten clinics. Doe je mee?

Voor deelnemers aan de Triathlon Holten van 2022 worden net als voorgaande jaren de populaire clinics georganiseerd. Een leuke en sportieve manier voor jeugd en volwassenen om goed..

lees verder

Speaker Wim van den Broek krijgt eigen startseries tijdens Triathlon Holten ter ere van afscheid

Wim van den Broek, één van de meest bekende speakers en een icoon uit de triathlonsport, neemt dit jaar afscheid van zijn speakersrol. Dat afscheid viert Van den Broe..

lees verder
wij zijn trots op onze sponsors en partners