Livestream!
Live uitslagen!
Nieuwsbrief
Triathlon App


Nieuws & facts

Vivera heeft al vele jaren haar naam verbonden aan de Triathlon. Sinds vijf jaar zijn ze ook naamgever van de Vivera-run. Karin Löwik, marketing manager, vertelt waarom Vivera de Triathlon Holten zo’n belangrijk evenement vindt.

“Wij dragen graag bij aan een groot sportief evenement in de regio. Ons bedrijf is ook gevestigd in Holten, dus de keuze voor de Triathlon Holten was snel gemaakt. Onze producten dragen, net als sporten, bij aan de gezondheid van mensen. Vandaar dat wij het een logische keus vonden om onze naam te verbinden aan een sportactiviteit, zoals de triathlon en de Vivera-run.”

Plantaardig beter voor mens én planeet
Vleesvervangers zijn belangrijk, want ze zijn beter voor de mens én voor de planeet. “We zorgen voor minder CO2-uitstoot en gebruiken minder land en water bij de productie. De producten bevatten meer eiwit en vezels en minder vet, zout en calorieën.”

Vegetarisch assortiment tijdens triathlon
“De vegetarische trend is in de steden vaak groter dan in dorpen. Bij evenementen als de triathlon willen we daarom graag onze producten promoten. Dit jaar bestaat de mogelijkheid om de gerechten van Vivera te proeven. In de VIP-tent worden ook producten van Vivera geserveerd, die worden bereid door De Swarte Ruijter. Twee redelijk nieuwe gerechten worden hier sowieso bereid en uitgedeeld, namelijk de plantaardige zalm en kipfilet.”

Plantaardig versus vlees
Ook in de snackwagens op het evenemententerrein zijn de producten van Vivera te koop. “Mensen proberen vaak het goedkoopste alternatief. Dit willen we testen in Holten”, vertelt Karin. “De vegetarische producten zijn verkrijgbaar voor één munt, terwijl de vleesproducten worden verkocht voor anderhalve munt. Wij hopen dat dit mensen over de streep trekt om een plantaardig alternatief te proberen.”

Deelname
En uiteraard doet Vivera zelf ook met een aantal bedrijventeams mee met de Vivera-run. Een aantal medewerkers starten bij de achtste triathlon. “Maar ook een groot gedeelte van het team zal zorgen voor de aanmoediging”, zegt Karin. “We wensen onze eigen medewerkers en de overige deelnemers alvast heel veel succes toe in de voorbereiding en voor de wedstrijd zelf.”

Inschrijving Triathlon Holten wordt heropend: extra startplekken voor de jeugd

Nog twee maanden en dan gaat de 38ste editie van de Triathlon Holten van start.

De startplekken voor de wedstrijd in het triatlondorp zijn gewild en voor verschillende onderdelen geldt inmiddels een wachtlijst. Voor jeugdige triatleten is er echter goe..

lees verder

Inschrijvingen recreanten ook dit jaar weer vol en clinics Triathlon Holten bijna van start

De recreanten deelnemerslijst voor Triathlon Holten 2024 is weer helemaal gevuld.

Meer dan 1000 sportievelingen hebben zich ingeschreven en daarmee zit de 1/8 en Olympische afstand helemaal vol. Wie toch nog een gokje wil wagen voor de deelname kan zich nog insc..

lees verder

Inschrijving Triathlon Holten 2024 start op 20 december

De inschrijving voor de 38ste editie van de Triathlon Holten opent op woensdag 20 december.

Triatleten kunnen zich op deze datum vanaf 06.00 uur inschrijven via www.triathlonholten.nl 
Holten staat kom..

lees verder

Triathlon Holten 2024 op 28 en 29 juni

Pak je agenda er maar vast bij. De datum voor de 38e editie van Triathlon Holten is bekend.

Op vrijdag 28 en zaterdag 29 juni wordt in het mooiste triatlondorp van Nederland onder andere weer de Europe Triathlon Premium Cup en de Europe Triathlon Junior Cup gehouden.
lees verder

Gevonden voorwerpen

Ben je iets kwijt geraakt tijdens de triatlon?

Op dinsdagavond 4 juli is het Triathlon kantoor in het Kulturhus in Holten open om gevonden voorwerpen op te halen. Dat kan tussen 19:00 en 21:00 uur.
Heb je een vraag? Mail ..

lees verder
wij zijn trots op onze sponsors en partners