Livestream!
Live uitslagen!
Nieuwsbrief
Triathlon App


Nieuws & facts

Dit is het muzikale programma

De Triathlon Holten is al 35 jaar een sportspektakel en sinds jaar en dag ook een grandioos muzikaal feest. Dit jaar zijn er op beide dagen maar liefst drie podia met optredens van topartiesten: het hoofdpodium op de Kalfstermansweide, een podium in de Dorpsstraat en een podium op de Smidsbelt. Er is voor ieder wat wils.

Openingsparty
Op vrijdagavond luiden op het hoofdpodium de mannen van Kabaal het sportieve weekend in. Tot 00:30 uur speelt Kabaal top 100, rock&roll en pop coverhits. Met al meer dan 36 jaar live-ervaring weten zij van elk evenement een groot feest te maken!

In de Dorpsstraat draait DJ Julian en op de Smidsbelt draait DJ Flo. Van jaren ’80 tot aan de nieuwste hits: deze DJ’s zijn van alle markten thuis.

Jupiler After Race Party
Op zaterdagavond sluiten we het weekend af met de Jupiler After Race Party. De Reeperbahne Stimmungsmachers zorgen er op het hoofdpodium voor dat niemand zonder glimlach het feestterrein verlaat. De Dijkerhoekse band Reeperbahner Stimmungsmacher behoeft nauwelijks uitleg meer; beroemd en berucht in Holten en omstreken door alle nummers uit te voeren in de legendarische “Reeperbahner” versie. “Wij staan garant voor een grandioze show, waar je het kippenvel de volgende dag nog meters hoog van op de armen staat”, aldus de Reeperbahner Stimmungsmacher. Afgewisseld met DJ Sander Scheperman zorgen ze tot 00.30 uur voor een topfeest. Sander draait al 12,5 jaar platen voor publiek. Als resident DJ van Club Merlijn in Hengelo en Dancing Bruins in Saasveld weet hij prima hoe hij ieders voetjes van de vloer kan houden.

Op het podium in de Dorpsstraat worden de leukste Hollandse hits gezongen door John Enter, Marco Schouten en Bjorn Klok. Op het podium op de Smidsbelt staat Bastard Suuker, een nieuw bandje dat drijft op ultieme roots-muziek zoals rock, country en blues.

Inschrijvingen recreanten ook dit jaar weer vol en clinics Triathlon Holten bijna van start

De recreanten deelnemerslijst voor Triathlon Holten 2024 is weer helemaal gevuld.

Meer dan 1000 sportievelingen hebben zich ingeschreven en daarmee zit de 1/8 en Olympische afstand helemaal vol. Wie toch nog een gokje wil wagen voor de deelname kan zich nog insc..

lees verder

Inschrijving Triathlon Holten 2024 start op 20 december

De inschrijving voor de 38ste editie van de Triathlon Holten opent op woensdag 20 december.

Triatleten kunnen zich op deze datum vanaf 06.00 uur inschrijven via www.triathlonholten.nl 
Holten staat kom..

lees verder

Triathlon Holten 2024 op 28 en 29 juni

Pak je agenda er maar vast bij. De datum voor de 38e editie van Triathlon Holten is bekend.

Op vrijdag 28 en zaterdag 29 juni wordt in het mooiste triatlondorp van Nederland onder andere weer de Europe Triathlon Premium Cup en de Europe Triathlon Junior Cup gehouden.
lees verder

Gevonden voorwerpen

Ben je iets kwijt geraakt tijdens de triatlon?

Op dinsdagavond 4 juli is het Triathlon kantoor in het Kulturhus in Holten open om gevonden voorwerpen op te halen. Dat kan tussen 19:00 en 21:00 uur.
Heb je een vraag? Mail ..

lees verder

Overmeen en Meij winnaars op achtste triatlon

De Jong en Bouwmeester Holtens kampioen op de Olympische afstand

Bij de recreanten leverde de 37ste editie van de Triathlon Holten zowel bij de mannen als de vrouwen een dubbele zege op. Holtenaren Hugo Overmeen en Marleen Meij bleken in het tri..

lees verder
wij zijn trots op onze sponsors en partners