Livestream!
Nieuwsbrief


Nieuws & facts

Dit is het muzikale programma

De Triathlon Holten is al 35 jaar een sportspektakel en sinds jaar en dag ook een grandioos muzikaal feest. Dit jaar zijn er op beide dagen maar liefst drie podia met optredens van topartiesten: het hoofdpodium op de Kalfstermansweide, een podium in de Dorpsstraat en een podium op de Smidsbelt. Er is voor ieder wat wils.

Openingsparty
Op vrijdagavond luiden op het hoofdpodium de mannen van Kabaal het sportieve weekend in. Tot 00:30 uur speelt Kabaal top 100, rock&roll en pop coverhits. Met al meer dan 36 jaar live-ervaring weten zij van elk evenement een groot feest te maken!

In de Dorpsstraat draait DJ Julian en op de Smidsbelt draait DJ Flo. Van jaren ’80 tot aan de nieuwste hits: deze DJ’s zijn van alle markten thuis.

Jupiler After Race Party
Op zaterdagavond sluiten we het weekend af met de Jupiler After Race Party. De Reeperbahne Stimmungsmachers zorgen er op het hoofdpodium voor dat niemand zonder glimlach het feestterrein verlaat. De Dijkerhoekse band Reeperbahner Stimmungsmacher behoeft nauwelijks uitleg meer; beroemd en berucht in Holten en omstreken door alle nummers uit te voeren in de legendarische “Reeperbahner” versie. “Wij staan garant voor een grandioze show, waar je het kippenvel de volgende dag nog meters hoog van op de armen staat”, aldus de Reeperbahner Stimmungsmacher. Afgewisseld met DJ Sander Scheperman zorgen ze tot 00.30 uur voor een topfeest. Sander draait al 12,5 jaar platen voor publiek. Als resident DJ van Club Merlijn in Hengelo en Dancing Bruins in Saasveld weet hij prima hoe hij ieders voetjes van de vloer kan houden.

Op het podium in de Dorpsstraat worden de leukste Hollandse hits gezongen door John Enter, Marco Schouten en Bjorn Klok. Op het podium op de Smidsbelt staat Bastard Suuker, een nieuw bandje dat drijft op ultieme roots-muziek zoals rock, country en blues.

Triathlon Holten op 30 juni en 1 juli 2023

De 37e editie van de Triathlon Holten vindt volgend jaar plaats op vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli. In het triathlondorp worden dan onder andere een Europe Triathlon ..

lees verder

Ten Berge, Smale, Pekkeriet en Bosman kronen zich tijdens 36ste Triathlon Holten tot Holtens kampioen

Glenn ten Berge, Lieke Smale, Stefan Pekkeriet en Marieke Bosman mogen zich een jaar lang de snelste Holtenaar noemen. Tijdens de 36ste editie van de Triathlon Holten grepen de tri..

lees verder

Spanjaard Baxter Cabrera wint bij elite mannen, Fran├žaise is tijdens 36ste Triathlon Holten de snelste vrouw

De 36ste editie van de Triathlon Holten leverde zaterdag een Spaanse en Franse zege op. In de strijd om de Europe Triathlon Premium Cup kwam de Spanjaard Sergio Baxter Cabrera bij ..

lees verder

Vivera Run met prachtig zonnig weer

Na ruim drie jaar van afwezigheid kan de Vivera Run eindelijk haar vijfjarige jubileum vieren. Ruim 300 deelnemers staan om 10.20 uur klaar op de Dorpsstraat voor de start. De deel..

lees verder

Holten krijgt Nederlandse winnares bij de junioren, Portugees is in Holten de snelste man

De Europe Triathlon Junior Cup women leverde vrijdagavond een Nederlandse zege op. Tijdens de 36ste editie kwam Luna de Bruin als eerste vrouw over de finish. Bij de mannen mocht d..

lees verder

Jeugd sprint naar de finish tijdens de Triathlon Holten

Bij aankomst op het zwembad is er een gezonde spanning af te lezen op de gezichten van de jonge deelnemers. Een begeleider legt kort en duidelijk uit wat de bedoeling is, waarna de..

lees verder
wij zijn trots op onze sponsors en partners