Nieuwsbrief


Inschrijven

Nieuws & facts

Snelste triatleet Rudi Jansen, Aveco de Bondt snelste bedrijf

Rudi Jansen winnaar Koers Oost Bedrijven Triathlon individuele deelnemers

Rudi Jansen is met 1:11:24 de snelste triatleet van de individuele bedrijven serie. Jansen kwam samen met André Aanstoot, die tweede werd, en Robert Schreurs uit voor Totaal Bike Bloemendal. Hiermee is de Rijssense rijwielzaak het beste vertegenwoordigt.

Een derde podiumplek was er voor Scott Hentzepeter van Foodnote uit Westerhaar.

Maar liefst 120 deelnemers van veertig bedrijven uit Holten en omgeving profileerden zich zaterdagmiddag op de Olympische afstand. Met name personeel van sponsoren liet onvermoeid haar sportieve kant zien. Een stimulans voor andere collega’s én bedrijven want ieder jaar groeit de animo voor deze serie.

Aveco de Bondt wint Trio Bedrijventeams

Een Holtense overwinning bij de Trio Bedrijventeams. Aveco de Bondt mag de trofee mee naar ‘huis’ nemen. De drie teamgenoten Linda Klein, Richard Langenhof en Jan Nijkamp boekten gezamenlijk de beste tijd. Als tweede is Djopzz uit Zwolle zeker van een podiumplek. Witteveen + Bos verscheen met maar liefst vier teams aan de start. Het eerste team bestaande uit Joost Lansink, Pieter Feij en Rubert Boer was de rest van de collega’s te snel af.

Goed voorbereid van start met de populaire Triathlon Holten clinics. Doe je mee?

Voor deelnemers aan de Triathlon Holten van 2022 worden net als voorgaande jaren de populaire clinics georganiseerd. Een leuke en sportieve manier voor jeugd en volwassenen om goed..

lees verder

Speaker Wim van den Broek krijgt eigen startseries tijdens Triathlon Holten ter ere van afscheid

Wim van den Broek, één van de meest bekende speakers en een icoon uit de triathlonsport, neemt dit jaar afscheid van zijn speakersrol. Dat afscheid viert Van den Broe..

lees verder

Holtense triatleten kunnen nog startplekken bemachtigen voor 36ste editie Triathlon Holten

De inschrijvingen voor de Triathlon Holten stromen binnen. Daarbij zijn de eerste triatleten al op de wachtlijst geplaatst. Voor Holtenaren is er goed nieuws: Holtense triatleten k..

lees verder

Inschrijving Triathlon Holten opent op 30 januari

Inschrijven voor 2022 kan vanaf 30 januari om 6.00 uur via de website

De inschrijving voor de 36ste editie van de Triathlon Holten opent dit jaar op zondag 30 januari. Triatleten kunnen zich op deze datum vanaf 06.00 uur inschrijven via lees verder

36e Triathlon Holten op 1 en 2 juli

De 36ste editie van de Triathlon Holten vindt volgend jaar plaats op 1 en 2 juli.

In het triathlondorp worden dan onder andere een Europe Triathlon Premium Cup en Europe Triathlon Junior Cup gehouden.

Het bestuur en de honderden vrijw..

lees verder

Triathlon Holten toekomstbestendig door bestuursvernieuwingen

Eervol afscheid van boegbeelden en komst nieuwe bestuursleden en -rollen

De Triathlon Holten kondigt diverse bestuursvernieuwingen aan. Het in stand houden van een volwaardig bestuur is essentieel voor de toekomstbestendigheid van de organisatie. Dat..

lees verder
wij zijn trots op onze sponsors en partners