Nieuwsbrief

Nieuws & facts

Jeugd en volwassenen die meedoen aan de Triathlon in Holten kunnen zich via de website van Stichting Triathlon Holten inschrijven voor diverse clinics. De clinics voor de jeugd van 9 tot en met 15 jaar wordt gegeven door de triatlonvereniging Triathlon Team Holten en ZPC Twenhaarsveld. Voor volwassenen vanaf 16 jaar zijn programma's op maat samengesteld door de Holtense zwem-, fiets- en atletiekclubs.

Generale repetitie
Op vrijdag 22 juni wordt met alle clinic-deelnemers het wedstrijdparcours van de Triathlon Holten verkend. Dit gebeurt in meerdere groepen, voor zowel de jeugdclinics als de volwassenenclinics. Neem je al deel aan de clinics, dan hoef je hier niet apart voor in te schrijven; deelname zit bij de prijs inbegrepen. Het is ook mogelijk om alleen voor de parcoursverkenning in te schrijven, zonder deel te nemen aan de clinics. Op woensdagavond 27 juni a.s. stellen we de Domelaar open voor een training bestemd voor alle deelnemers van de Olympische Afstand en de Bedrijventeams. Wij geven u de gelegenheid om een uur te trainen in de Domelaar. Vooraf aanmelden is gezien de inzet van de veiligheidsmaatregelen noodzakelijk en dat kan via onze website: https://www.triathlonholten.nl/inschrijven-inzwemmen-domelaar/ 

U dient zich te melden voordat u het water ingaat en af te melden als u het water verlaat bij onze aanwezige vrijwilligers. Deze regel hebben wij ingesteld voor uw eigen veiligheid. Alleen deelnemers Olympic Distance en Sprint kunnen trainen in de Domelaar, recreatief zwemmen is niet toegestaan.

Wetsuit huren
Ook dit jaar bieden wij u, in samenwerking met Step One, de mogelijkheid tot het huren van een wetsuit. Nadere informatie over de huur van een wetsuit is opgenomen in onze nieuwsbrief van 9 mei jl. Het zwemmen in een wetsuit is tijdens de wedstrijd toegestaan tot een watertemperatuur van 22 0C. Indien de watertemperatuur minder dan 14 0C bedraagt, dan is het dragen van een wetsuit verplicht. Echter van de laatste situatie zal vooralsnog geen sprake zijn. De watertemperatuur wordt regelmatig gemeten en via onze site https://triathlonholten.nl/nieuws/watertemperatuur-domelaar wordt u op de hoogte gehouden van de meest actuele watertemperatuur.

36e Triathlon Holten op 1 en 2 juli

De 36ste editie van de Triathlon Holten vindt volgend jaar plaats op 1 en 2 juli.

In het triathlondorp worden dan onder andere een Europe Triathlon Premium Cup en Europe Triathlon Junior Cup gehouden.

Het bestuur en de honderden vrijw..

lees verder

Triathlon Holten toekomstbestendig door bestuursvernieuwingen

Eervol afscheid van boegbeelden en komst nieuwe bestuursleden en -rollen

De Triathlon Holten kondigt diverse bestuursvernieuwingen aan. Het in stand houden van een volwaardig bestuur is essentieel voor de toekomstbestendigheid van de organisatie. Dat..

lees verder

Triathlon Holten afgelast wegens aanhoudende dreiging coronavirus

Huidige situatie brengt nog teveel onzekerheid en risico's met zich mee

De Triathlon Holten, die op vrijdag 2 en zaterdag 3 juli zou worden georganiseerd, gaat niet door. Dat geldt eveneens voor de Vivera Run en overige side events gerelateerd aan d..

lees verder

Maarten van der Weijden aan start Triathlon Holten

‘Team Maarten’ zamelt met deelname op 3 juli geld in voor kankeronderzoek en -projecten

Maarten van der Weijden neemt deel aan de Triahtlon Holten van 2021. Dat maakt de voormalig olympisch- en wereldkampioen open water zwemmen vandaag bekend. Samen met zo'n 4..

lees verder

Holten gastheer van eerste triathlon op Special Olympics

Triathlon Holten van 10 t/m 12 juni onderdeel van Special Olympics Nationale Spelen Twente 2022

Holten wacht in 2022 een bijzondere editie van de triathlon. Het triathlondorp bij uitstek is van 10 tot en met 12 juni namelijk een van de ‘speelsteden’ tijdens de Spe..

lees verder

36e Triathlon Holten op 2 en 3 juli 2021

De datum voor de 36e editie van de Triathlon Holten, die dit jaar vanwege het coronavirus werd afgelast, is bekend.

Op vrijdag 2 en zaterdag 3 juli 2021 is Holten weer een weekend lang het middelpunt van de triathlonwereld.

Opnieuw fameuze combi van internationale topwedstrijden..

lees verder
wij zijn trots op onze sponsors en partners