Nieuwsbrief


Inschrijven

Nieuws & facts

Jeugd en volwassenen die meedoen aan de Triathlon in Holten kunnen zich via de website van Stichting Triathlon Holten inschrijven voor diverse clinics. De clinics voor de jeugd van 9 tot en met 15 jaar wordt gegeven door de triatlonvereniging Triathlon Team Holten en ZPC Twenhaarsveld. Voor volwassenen vanaf 16 jaar zijn programma's op maat samengesteld door de Holtense zwem-, fiets- en atletiekclubs.

Generale repetitie
Op vrijdag 22 juni wordt met alle clinic-deelnemers het wedstrijdparcours van de Triathlon Holten verkend. Dit gebeurt in meerdere groepen, voor zowel de jeugdclinics als de volwassenenclinics. Neem je al deel aan de clinics, dan hoef je hier niet apart voor in te schrijven; deelname zit bij de prijs inbegrepen. Het is ook mogelijk om alleen voor de parcoursverkenning in te schrijven, zonder deel te nemen aan de clinics. Op woensdagavond 27 juni a.s. stellen we de Domelaar open voor een training bestemd voor alle deelnemers van de Olympische Afstand en de Bedrijventeams. Wij geven u de gelegenheid om een uur te trainen in de Domelaar. Vooraf aanmelden is gezien de inzet van de veiligheidsmaatregelen noodzakelijk en dat kan via onze website: https://www.triathlonholten.nl/inschrijven-inzwemmen-domelaar/ 

U dient zich te melden voordat u het water ingaat en af te melden als u het water verlaat bij onze aanwezige vrijwilligers. Deze regel hebben wij ingesteld voor uw eigen veiligheid. Alleen deelnemers Olympic Distance en Sprint kunnen trainen in de Domelaar, recreatief zwemmen is niet toegestaan.

Wetsuit huren
Ook dit jaar bieden wij u, in samenwerking met Step One, de mogelijkheid tot het huren van een wetsuit. Nadere informatie over de huur van een wetsuit is opgenomen in onze nieuwsbrief van 9 mei jl. Het zwemmen in een wetsuit is tijdens de wedstrijd toegestaan tot een watertemperatuur van 22 0C. Indien de watertemperatuur minder dan 14 0C bedraagt, dan is het dragen van een wetsuit verplicht. Echter van de laatste situatie zal vooralsnog geen sprake zijn. De watertemperatuur wordt regelmatig gemeten en via onze site https://triathlonholten.nl/nieuws/watertemperatuur-domelaar wordt u op de hoogte gehouden van de meest actuele watertemperatuur.

Goed voorbereid van start met de populaire Triathlon Holten clinics. Doe je mee?

Voor deelnemers aan de Triathlon Holten van 2022 worden net als voorgaande jaren de populaire clinics georganiseerd. Een leuke en sportieve manier voor jeugd en volwassenen om goed..

lees verder

Speaker Wim van den Broek krijgt eigen startseries tijdens Triathlon Holten ter ere van afscheid

Wim van den Broek, één van de meest bekende speakers en een icoon uit de triathlonsport, neemt dit jaar afscheid van zijn speakersrol. Dat afscheid viert Van den Broe..

lees verder

Holtense triatleten kunnen nog startplekken bemachtigen voor 36ste editie Triathlon Holten

De inschrijvingen voor de Triathlon Holten stromen binnen. Daarbij zijn de eerste triatleten al op de wachtlijst geplaatst. Voor Holtenaren is er goed nieuws: Holtense triatleten k..

lees verder

Inschrijving Triathlon Holten opent op 30 januari

Inschrijven voor 2022 kan vanaf 30 januari om 6.00 uur via de website

De inschrijving voor de 36ste editie van de Triathlon Holten opent dit jaar op zondag 30 januari. Triatleten kunnen zich op deze datum vanaf 06.00 uur inschrijven via lees verder

36e Triathlon Holten op 1 en 2 juli

De 36ste editie van de Triathlon Holten vindt volgend jaar plaats op 1 en 2 juli.

In het triathlondorp worden dan onder andere een Europe Triathlon Premium Cup en Europe Triathlon Junior Cup gehouden.

Het bestuur en de honderden vrijw..

lees verder

Triathlon Holten toekomstbestendig door bestuursvernieuwingen

Eervol afscheid van boegbeelden en komst nieuwe bestuursleden en -rollen

De Triathlon Holten kondigt diverse bestuursvernieuwingen aan. Het in stand houden van een volwaardig bestuur is essentieel voor de toekomstbestendigheid van de organisatie. Dat..

lees verder
wij zijn trots op onze sponsors en partners