Nieuwsbrief

Nieuws & facts

Ondanks afgelasting evenement volop in de schijnwerpers

De Triathlon Holten gaat dit jaar niet door. Vanwege het coronavirus en de bijbehorende maatregelen en onzekerheden besloot de Stichting Triathlon Holten tot een afgelasting van de 36ste editie. Dat betekent echter niet dat het triatlonweekend dit jaar onopgemerkt voorbij gaat.

In het weekend waarin de Triathlon Holten oorspronkelijk gepland stond – vrijdag 19 en zaterdag 20 juni – wordt er namelijk volop aandacht besteed aan het sportieve evenement. Zo schenkt RTV Oost aanstaande zaterdag aandacht aan de Triathlon Holten in de nieuwsuitzending van 20.00 uur. Ook de eigen social mediakanalen van de Triatlon Holten zullen aankomend weekend in het teken staan van het triatlongevoel. Op de Facebook- en Instagrampagina van de Triathlon Holten delen verschillende personen deze en volgende week hun ervaringen en visies op de wedstrijd in het Sallandse dorp. Onder meer Rachel Klamer en Richard Murray (internationale triatleten), Arco Hofland (burgemeester van de gemeente Rijssen-Holten) en Martin Pieters (voorzitter van de Stichting Triathlon Holten) komen daarbij aan het woord.

Daarnaast wil het bestuur van de Stichting Triathlon Holten de ruim 900 vrijwilligers bedanken voor het feit dat zij ook dit jaar klaar stonden om het evenement in goede banen te leiden. Alle vrijwilligers van de Triathlon Holten hebben daarom een tegoedbon ontvangen waarmee zij op donderdag 18, vrijdag 19 en zaterdag 20 juni vier tompoucen kunnen afhalen bij Echte Bakker Nijkamp aan de Dorpsstraat 16 in Holten.

36e Triathlon Holten op 2 en 3 juli 2021

De datum voor de 36e editie van de Triathlon Holten, die dit jaar vanwege het coronavirus werd afgelast, is bekend.

Op vrijdag 2 en zaterdag 3 juli 2021 is Holten weer een weekend lang het middelpunt van de triathlonwereld.

Opnieuw fameuze combi van internationale topwedstrijden..

lees verder

Tompouces-actie van start voor vrijwilligers Triathlon Holten

Verrassing valt in de smaak

Meer dan 950 vrijwilligers van de Triathlon Holten zouden normaal gesproken deze week volop bezig zijn met de laatste voorbereidingen voor het evenement. Op vrijdag, zat..

lees verder

Triathlon Holten gaat ondanks afgelasting niet onopgemerkt voorbij

Ondanks afgelasting evenement volop in de schijnwerpers

De Triathlon Holten gaat dit jaar niet door. Vanwege het coronavirus en de bijbehorende maatregelen en onzekerheden besloot de Stichting Triathlon Holten tot een afgelastin..

lees verder

Triathlon Holten dankt vrijwilligers met tompoucen-actie

Lekkernij af te halen in triathlonweekend

De Triathlon Holten gaat dit jaar niet door. Vanwege het coronavirus en de bijbehorende maatregelen ging er een streep door de 36ste editie. Ondanks de afgelasting wil het ..

lees verder

Triathlon Holten afgelast wegens coronavirus

Spijtig maar verantwoord besluit

HOLTEN, 1 april 2020 – De Triathlon Holten, die op vrijdag 19 en zaterdag 20 juni a.s. zou worden georganiseerd, gaat niet door. Dat geldt eveneens voor de Vivera Run en over..

lees verder

IN MEMORIAM

Overlijden Hans van Oijen

Gisteren bereikte ons het trieste bericht dat Hans van Oijen oud penningmeester en vrijwilliger van de Triathlon Holten onverwacht op 25 maart jl. is overleden. Vorig jaar was hij ..

lees verder
wij zijn trots op onze sponsors en partners