Livestream!
Live uitslagen!
Nieuwsbrief
Triathlon App


Nieuws & facts

Het feest op de zaterdagavond, de zogeheten Autoafleveren.nl Afterparty, krijgt dit jaar een bijzonder tintje. Het wordt namelijk georganiseerd in samenwerking met de Gemeente Rijssen-Holten. Dit om tijdens het evenement tevens het 21-jarige bestaan van Rijssen-Holten te vieren.

De viering van het 20-jarige bestaan kon vorig jaar vanwege corona geen doorgang vinden. Eigenlijk had het vorig jaar groot feest moeten zijn. In 2021 bestond de gemeente namelijk 20 jaar. Vanwege de pandemie is zoals zoveel feesten ook dit jubileumfeest uitgesteld. De samensmelting van de 2 kernen wil de gemeente toch nog gaan vieren: op 1 en 2 juli.

Op vrijdag 1 juli is er een evenement in het Parkgebouw in Rijssen met als thema Cultuur en Ondernemen. Met een expositie, muzikale omlijsting, hapjes en drankjes is het ontmoeten een feest! Meer informatie over dat programma vind je op www.parkgebouw.nl.

Op zaterdag 2 juli wordt verder gefeest tijdens de Triathlon Holten, met als thema Sport en Jeugd. Na de prijsuitreiking zaterdagavond barst het feest in Holten los, waaraan de gemeente een muzikale bijdrage levert. Bekijk hier het gehele programma, inclusief dat van de afterparty.

Triathlon Holten 2024 op 28 en 29 juni

Pak je agenda er maar vast bij. De datum voor de 38e editie van Triathlon Holten is bekend.

Op vrijdag 28 en zaterdag 29 juni wordt in het mooiste triatlondorp van Nederland onder andere weer de Europe Triathlon Premium Cup en de Europe Triathlon Junior Cup gehouden.
lees verder

Gevonden voorwerpen

Ben je iets kwijt geraakt tijdens de triatlon?

Op dinsdagavond 4 juli is het Triathlon kantoor in het Kulturhus in Holten open om gevonden voorwerpen op te halen. Dat kan tussen 19:00 en 21:00 uur.
Heb je een vraag? Mail ..

lees verder

Overmeen en Meij winnaars op achtste triatlon

De Jong en Bouwmeester Holtens kampioen op de Olympische afstand

Bij de recreanten leverde de 37ste editie van de Triathlon Holten zowel bij de mannen als de vrouwen een dubbele zege op. Holtenaren Hugo Overmeen en Marleen Meij bleken in het tri..

lees verder

Vermeylen wint spektakelstuk bij de elite vrouwen

Nieuw-Zeelander Staufenberg is de snelste man

De 37ste editie van de Triathlon Holten leverde zaterdag een Belgische en Nieuw-Zeelandse overwinning op. Jolien Vermeylen en Janus Staufenberg mochten tijdens de huldiging uiteind..

lees verder

Australische dubbelslag op vrijdag

Hepburn en Crome winnen bij de junioren

De eerste dag van de Triathlon Holten leverde vrijdagavond een dubbele Australische zege op. In het triatlondorp kroonde Australiër Jack Crome zich tot winnaar van de Triathlo..

lees verder
wij zijn trots op onze sponsors en partners