Livestream!
Live uitslagen!
Nieuwsbrief
Triathlon App


Event

Veel gestelde vragen

Wanneer wordt de Triathlon Holten gehouden?
De 38-ste editie wordt gehouden op vrijdag 28 en zaterdag 29 juni 2024.

Waar telt de wedstrijd voor mee?
De Elite-triatleten strijden om belangrijke klassementspunten voor de Europe Triathlon Premium Cup en Europe Triathlon Junior Cup.
Voor de Teamcompetities 1e divisie wordt een competitiewedstrijd gehouden.
Voor de jeugdseries op vrijdag zal per dubbel jaargang een podium opgesteld worden (8-9 jarigen; 10-11 jarigen; 12-13 jarigen; 14-15 jarigen; 16-19 jarigen).
De recreanten die uitkomen bij de Olympic Distance strijden in 4 leeftijdscategorien voor een top 3 notering, waarbij ook een bescheiden prijzengeld gewonnen kan worden. De categoriën zijn: 18-39 jaar; 40-49 jaar; 50-59 jaar en 60 jaar en ouder en mannen en vrouwen apart. Holtenaren dingen ook mee naar het Holtens Kampioenschap.
In de Achtste Triathlon wordt gestreden om een overall podium en het Holtens Kampioenschap; hier zijn geen leeftijdscategoriën.

Hoe ziet het randprogramma eruit?
De vrijdagavond staat op sportief gebied in het teken van de jeugdtriathlon en daarna de bedrijventriathlon en de vivera run. Onze (VIP)tent is vrijdag gereserveerd voor deelnemers aan de bedrijventeams en hun support. Als iedereen gefinished is en de prijzen zijn uitgereikt zal het openingsfeest losbarsten.
Op zaterdag gaat het vieren van het Holtens Kampioenschap naadloos over naar een spetterend feest met diverse live-acts. 

Wat zijn de overnachtingsmogelijkheden?
Er zijn speciale arrangementen beschikbaar bij Landal Greenparks in Holten. Overnachten kan ook in de verschillende andere hotels in de omgeving van Holten. Namen en adressen zijn te vinden via deze site en via site van de Tourisme Rijssen-Holten.

Hoe bereik ik Holten?
Vanaf de invalswegen en snelweg verwijzen borden naar de parkeermogelijkheden. Er rijden pendelbussen tussen het centrum van Holten en zandwinning De Domelaar. Zie ook deze website onder het kopje 'Reis & verblijf'

Kan ik mij aanmelden als vrijwilliger?
De Triathlon Holten kan alleen succesvol verlopen met hulp van vrijwilligers. Elk jaar ondersteunen ruim 1050 vrijwilligers de Triathlon Holten. We zijn daarom altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Aanmelden als vrijwilliger kan via deze website onder het kopje 'vrijwilligers'.

 

wij zijn trots op onze sponsors en partners