Livestream!
Live uitslagen!
Nieuwsbrief
Triathlon App


Sponsoring

sponsoring en promotie

Komend jaar tijdens de 37e edite van de Triathlon Holten zijn er weer een aantal specifieke partnerpakketten. Onderstaand een aantal mogelijkheden, heeft u andere ideeën? Wij horen ze graag! Wij komen graag bij u op bezoek om in een persoonlijk gesprek verder kennis te maken. Stuur dan een e-mail naar sponsoring@triathlonholten.nl


Advertentie Triathlonkrant
Full Color
Oplage 50.000 stuks
huis-aan-huis verspreiding

1/1 pagina € 1250
1/2 pagina € 675
1/3 pagina € 480
1/4 pagina € 345
1/8 pagina €170
1/12 pagina € 120


Stand op sport- en promotiemarkt
Een uitgelezen mogelijk om uw producten en/of diensten te promoten en te verkopen. vrijdagavond en zaterdag hele dag Incl. standruimte 16 m2 en de huur bedraagt € 350 per dag.

VIP tent Domelaar/Holten
Op een hele bijzondere locatie kunt u een bijeenkomst organiseren die uw gasten zeker niet zullen vergeten. Huur VIP tent, inclusief tafels en stoelen en exclusief catering, techniek en andere faciliteiten.

  • Huur per ochtend of middag € 800
  • Huur per dag (ochtend en middag) € 1.250
  • Huur per avond € 750
  • Korting voor sponsoren van de Triathlon 25%

Indien u dat wenst regelen wij voor u de techniek, catering en andere faciliteiten met onze vaste leveranciers. Mocht u interesse hebben in de huur van de VIP tent voor een bedrijfsmeeting, seminar e.d. dan kunt u desgewenst ook nadere informatie ontvangen. 

Lidmaatschap Vrienden van de Triathlon
Draagt u de triatlon een warm hart toe en wilt u op een ontspannen wijze netwerken dan kunt u ook lid van de vrienden van de Triathlon worden. Het lidmaatschap bedraagt op jaarbasis € 525. In het lidmaatschap is inbegrepen:

  • 2 toegangskaarten voor de VIP-tent op de zaterdag van het evenement
  • 3 keer een vriendenbijeenkomst 

Vraag hier uw lidmaatschap aan!


wij zijn trots op onze sponsors en partners