Livestream!
Nieuwsbrief


Sponsoring

sponsoring en promotie

Komend jaar tijdens de 35e edite van de Triathlon Holten zijn er weer een aantal specifieke partnerpakketten. Onderstaand een aantal mogelijkheden, heeft u andere ideeën? Wij horen ze graag! Wij komen graag bij u op bezoek om in een persoonlijk gesprek verder kennis te maken. Stuur dan een e-mail naar sponsoring@triathlonholten.nl


Advertentie Triathlonkrant
Full Color
Oplage 50.000 stuks
huis-aan-huis verspreiding

1/1 pagina € 1250
1/2 pagina € 675
1/3 pagina € 480
1/4 pagina € 345
1/8 pagina €170
1/12 pagina € 120


Stand op sport- en promotiemarkt
Een uitgelezen mogelijk om uw producten en/of diensten te promoten en te verkopen. vrijdagavond en zaterdag hele dag Incl. standruimte 16 m2 en de huur bedraagt € 350 per dag.

VIP tent Domelaar/Holten
Op een hele bijzondere locatie kunt u een bijeenkomst organiseren die uw gasten zeker niet zullen vergeten. Huur VIP tent, inclusief tafels en stoelen en exclusief catering, techniek en andere faciliteiten.

  • Huur per ochtend of middag € 800
  • Huur per dag (ochtend en middag) € 1.250
  • Huur per avond € 750
  • Korting voor sponsoren van de Triathlon 25%

Indien u dat wenst regelen wij voor u de techniek, catering en andere faciliteiten met onze vaste leveranciers. Mocht u interesse hebben in de huur van de VIP tent voor een bedrijfsmeeting, seminar e.d. dan kunt u desgewenst ook nadere informatie ontvangen. 

Lidmaatschap Vrienden van de Triathlon
Draagt u de triatlon een warm hart toe en wilt u op een ontspannen wijze netwerken dan kunt u ook lid van de vrienden van de Triathlon worden. Het lidmaatschap bedraagt op jaarbasis € 525. In het lidmaatschap is inbegrepen:

  • 2 toegangskaarten voor de VIP-tent op de zaterdag van het evenement
  • 3 keer een vriendenbijeenkomst 

Vraag hier uw lidmaatschap aan!


wij zijn trots op onze sponsors en partners