Livestream!
Live uitslagen!
Nieuwsbrief
Triathlon App


Triathlon Holten op 28 & 29 juni 2024

Lees meer over deze editie

Op vrijdag 28 en zaterdag 29 juni wordt in het mooiste triatlondorp van Nederland onder andere weer de Europe Triathlon Premium Cup en de Europe Triathlon Junior Cup gehouden.

Twee dagen met internationale topwedstrijden en boordevol sport- en sfeerprogramma voor recreanten en publiek.
De Triathlon Holten is in 2024 opnieuw het strijdtoneel van een internationale triathlon voor elite atleten. Voor de 17e keer op rij is door de European Triathlon Union een prestigieuze Europe Triathlon Premium Cup wedstrijd aan Holten toegewezen. De datum van de Triathlon Holten wordt toegewezen en is van deze kalender grotendeels afhankelijk.

Op het befaamde parcours op en rond de Sallandse Heuvelrug strijden atleten uit de wereldtop om klassementspunten en het podium. De wedstrijd in Holten staat al sinds 2002 op de internationale kalender. Ook de junioren serie is dit jaar opnieuw door de Europese bond aan Holten toegekend, wat zorgt voor nog meer spektakel op topniveau. Beide wedstrijden worden op de zaterdag gehouden.

Voor recreatieve deelnemers en het publiek staat net als voorgaande edities op de vrijdag en zaterdag zowel een sportief als feestelijk programma op de planning. Meer informatie over de indeling wedstrijden voor recreanten volgt op een later moment. Maar dat er weer een bedrijventriatlon, een hardloopwedstrijd, achtste en olympische afstand komt, dat is zeker. Uiteraard is iedereen ook weer benieuwd wie zich een jaar lang Holtens kampioen mag noemen.

De dagen worden feestelijk afgesloten met de befaamde openingsparty op vrijdag en de afterparty op zaterdag.

wij zijn trots op onze sponsors en partners