Livestream!
Live uitslagen!
Nieuwsbrief
Triathlon App


Nieuws & facts

De inschrijving voor de 36ste editie van de Triathlon Holten opent dit jaar op zondag 15 december. Deelnemers kunnen zich op deze datum vanaf 06.00 uur inschrijven. Dit geldt voor alle onderdelen. Deelname gebeurt evenals vorig jaar op basis van inschrijving, wat betekent dat er geen loting plaatsvindt. Wie zeker wil zijn van een startnummer wordt daarom geadviseerd zich op tijd aan te melden via de website van de Triathlon Holten: www.triathlonholten.nl.

De 36ste editie van de Triathlon Holten vindt plaats op 19 en 20 juni 2020. Het Sallandse dorp verandert dan twee dagen lang in een triatlonwalhalla voor zowel recreatieve als professionele triatleten. Verschillende atleten uit de wereldtop zullen op zaterdag 20 juni aan de start verschijnen in Holten, dat ook dit jaar het decor is voor de ETU Premium European Cup. Voor de recreatieve atleten wacht ook deze editie een achtste triatlon (500 m zwemmen, 20 km fietsen en 5 km lopen) of de Olympic Distance (1.500 m zwemmen, 40 km fietsen en 10 km lopen).

De aftrap van de Triathlon Holten vindt traditiegetrouw plaats op vrijdagavond. De Rabobank Kids Triathlon, voor kinderen in de leeftijd van 8 tot en met 15 jaar oud, is op vrijdag 19 juni het eerste onderdeel van het triatlonweekend. Vervolgens bezetten hardloopliefhebbers het parcours voor de vijfde editie van de Vivera Run. De inschrijving voor deze hardloopwedstrijd, met afstanden van 5 en 10 kilometer, opent eveneens op 15 december.

Deelnemers uit Holten en omgeving kunnen zich optimaal voorbereiden op de Triathlon Holten door deel te nemen aan de clinics. Eind maart starten de fiets- en hardloopclinics; 6 mei de zwemclinic. Kinderen tot en met 15 jaar kunnen in vier avonden klaargestoomd worden voor de Kids Triathlon door deelname aan de Jeugdclinic. Inschrijving voor de clinics is mogelijk via het inschrijfformulier voor de triathlon.

Inschrijvingen recreanten ook dit jaar weer vol en clinics Triathlon Holten bijna van start

De recreanten deelnemerslijst voor Triathlon Holten 2024 is weer helemaal gevuld.

Meer dan 1000 sportievelingen hebben zich ingeschreven en daarmee zit de 1/8 en Olympische afstand helemaal vol. Wie toch nog een gokje wil wagen voor de deelname kan zich nog insc..

lees verder

Inschrijving Triathlon Holten 2024 start op 20 december

De inschrijving voor de 38ste editie van de Triathlon Holten opent op woensdag 20 december.

Triatleten kunnen zich op deze datum vanaf 06.00 uur inschrijven via www.triathlonholten.nl 
Holten staat kom..

lees verder

Triathlon Holten 2024 op 28 en 29 juni

Pak je agenda er maar vast bij. De datum voor de 38e editie van Triathlon Holten is bekend.

Op vrijdag 28 en zaterdag 29 juni wordt in het mooiste triatlondorp van Nederland onder andere weer de Europe Triathlon Premium Cup en de Europe Triathlon Junior Cup gehouden.
lees verder

Gevonden voorwerpen

Ben je iets kwijt geraakt tijdens de triatlon?

Op dinsdagavond 4 juli is het Triathlon kantoor in het Kulturhus in Holten open om gevonden voorwerpen op te halen. Dat kan tussen 19:00 en 21:00 uur.
Heb je een vraag? Mail ..

lees verder

Overmeen en Meij winnaars op achtste triatlon

De Jong en Bouwmeester Holtens kampioen op de Olympische afstand

Bij de recreanten leverde de 37ste editie van de Triathlon Holten zowel bij de mannen als de vrouwen een dubbele zege op. Holtenaren Hugo Overmeen en Marleen Meij bleken in het tri..

lees verder
wij zijn trots op onze sponsors en partners