Livestream!
Live uitslagen!
Nieuwsbrief
Triathlon App


Nieuws & facts

Trainen in de Domelaar

Jeugd en volwassenen die meedoen aan de Triathlon in Holten kunnen zich via de website van Stichting Triathlon Holten inschrijven voor diverse clinics. De clinics voor de jeugd van..

lees verder

Inschrijflijsten

up to date


In 2018 wordt in Holten opnieuw een internationale triathlon voor elite atleten georganiseerd. Deze editie wordt een Premium European Cup en junior Cup georganiseerd. Naast d..

lees verder

Evenementen presentatie 5 april 2018

Olympisch bezoek, een frisse nieuwe website en sportieve gezelligheid

Stichting Triathlon Holten presenteerde donderdag haar programma voor de 34e editie. Warm lopen voor de Triathlon Holten 2018. Sponsoren en partners van de Stichting Triathlon H..

lees verder

Co-sponsors 2018 in beeld

bekijk de film

Voor de 34e evenementen presentatie van de Triathlon Holten werden voorafgaand aan de avond alle co-sponsors in beeld gebracht. Beelden zeggen meer dan woorden, dus bekijk snel de ..

lees verder

Top triatleten Klamer en Murray

stelen de show Tiathlon Holten 2017

Een enorme sportieve sfeer en bovenal veel gezelligheid; zo kun je het weekend van de Triathlon Holten 2017 uitstekend omschrijven. Het Holtense dorp bruiste net als voorgaande edi..

lees verder

Gevarieerd aanbod triathlon trainingen

voor jeugd en volwassenen

HOLTEN - Jeugd en volwassenen die meedoen aan de Triathlon in Holten kunnen zich via de website van Stichting Triathlon Holten inschrijven voor diverse clinics. De clinics voor de ..

lees verder
wij zijn trots op onze sponsors en partners