Livestream!
Live uitslagen!
Nieuwsbrief
Triathlon App


Nieuws & facts

Nog twee maanden en dan gaat de 38ste editie van de Triathlon Holten van start.

De startplekken voor de wedstrijd in het triatlondorp zijn gewild en voor verschillende onderdelen geldt inmiddels een wachtlijst. Voor jeugdige triatleten is er echter goed nieuws: zij kunnen nog een startplek bemachtigen.

De Triathlon Holten vindt dit jaar plaats op vrijdag 28 en zaterdag 29 juni. Op de eerste dag van het sportevenement staat onder meer de jeugdtriatlon op het programma. De Supersprint jeugdtriatlon, voor kinderen van 8 tot en met 11 jaar oud, is ook dit jaar populair en inmiddels volgeboekt. Dat geldt ook voor de jeugdclinics in aanloop naar de Triathlon Holten.

“We kregen veel reacties van teleurgestelde ouders en kinderen. Daarom hebben we besloten 30 extra startplekken voor de jeugd van 8-11 jaar te creëren,” aldus Folkert Visser van Triathlon Holten. De inschrijving wordt op donderdag 25 april heropent voor deze groep.

Deelnemers in de leeftijd van 12 tot en met 19 jaar oud, kunnen zich ook nog inschrijven voor de jeugdtriatlon.

Triatleten vanaf 16 jaar oud kunnen op zaterdag ook deelnemen aan de achtste triatlon, maar ook voor deze afstand geldt inmiddels een wachtlijst.

Wil je als deelnemer in de leeftijd van 16 tot 19 jaar oud verzekerd zijn van een startplek? Dan kan je er ook voor kiezen om vrijdagavond al in actie te komen en deel te nemen aan de 1/16e triathlon. Deze afstand maakt onderdeel uit van de jeugdtriathlon en in deze leeftijdscategorie zijn er momenteel nog startplekken beschikbaar.

Inschrijven kan via de website van de Triathlon Holten: www.triathlonholten.nl.

Vind jezelf terug tijdens de 38e editie van de Triathlon Holten

De foto's van de Triathlon Holten 2024 zijn nu beschikbaar.

Onze fotografen hebben de foto's zo goed mogelijk geselecteerd. Je vindt deze foto's op onze F lees verder

Gevonden voorwerpen 2024

Haal jouw spullen op in het Kulturhus

Iets kwijt geraakt of vergeten? Op maandagavond 1 juli is het Triathlon kantoor in het Kulturhus in Holten open om gevonden voorwerpen op te halen. Dat kan tussen 19:00 uur en 21:0..

lees verder

Marleen Meij en Hugo Overmeen prolongeren titel op de achtste triatlon

Glenn ten Berge en Britt le Fevre Holtens kampioen op de Olympische afstand

De strijd om het Holtens kampioenschap werd tijdens de 38ste editie van de Triathlon Holten opnieuw een prooi voor Hugo Overmeen en Marleen Meij. Op de achtste triatlon pro..

lees verder

Mitch Kolkman eerste Nederlandse winnaar sinds 2004

Jolien Vermeylen wint na zinderende ontknoping wedstrijd bij de vrouwen

Na twintig jaar heeft de Triathlon Holten weer een Nederlandse winnaar. Bij de elite mannen werd Mitch Kolkman de opvolger van Eric van der Linden. De wedstrijd bij de vrou..

lees verder

Kapten schrijft wedstrijd bij de junioren op haar naam, Arved Brandt verrassende winnaar bij de mannen

Junioren trappen tweede dag van de Triathlon Holten af

De Triathlon Junior Cup leverde zaterdag een Estse en een Duitse winnaar op. Tijdens de 38ste Triathlon Holten mocht Liis Kapten zich de snelste vrouw noemen, terwijl Kjell..

lees verder

Deelnemers aan de jeugdtriathlon, Vivera Run en bedrijventriathlon openen 38ste editie van Triathlon Holten

Deventenaar Olle Klunder komt tijdens triatlonweekend als allereerste over de finish

De 38ste editie van de Triathlon Holten werd vrijdagavond afgetrapt met de Aebi Schmidt Jeugdtriathlon. Olle Klunder was tijdens het triatlonweekend de allereerste atleet d..

lees verder
wij zijn trots op onze sponsors en partners