Livestream!
Nieuwsbrief


Nieuws & facts

Vrijdagavond is jeugdavond tijdens 36ste editie van Triathlon Holten

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Het is een uitspraak waar de Triathlon Holten al sinds jaar en dag invulling aan geeft. En vrijdagavond is dit jaar jeugdavond. Triatleten in..

lees verder

Luid aangemoedigd aan de Aalpolsweg

Deelnemers aan de Triathlon in Holten kunnen altijd rekenen op enorme support. Langs het hele parcours worden de triatleten luid aangemoedigd door de aanwezige toeschouwers. Vaak h..

lees verder

Wim van den Broek

Na het triathlonweekend klinkt de stem van speaker Wim van den Broek nooit meer door het centrum van Holten: ‘Het is mooi geweest’

Zijn gezicht zal misschie..

lees verder

Triathlonweekend boordevol topsport en festijn

Eindelijk weer Triathlon Holten

Holten is dit weekend eindelijk weer het middelpunt van de internationale triathlonwereld. Na twee jaar afwezigheid vanwege corona ontmoeten duizenden atleten, bezoekers en vrij..

lees verder

Kies jouw hit van het jaar en maak hem de 'themesong' van deze editie!

Welke hit wordt de ‘theme song’ van de 36e editie van de Triathlon Holten? Dat is aan jou! Stem nu en bepaal welk nummer hét thema van de Triathlon Holten wordt ..

lees verder

Viering van het 21-jarige bestaan van de Gemeente Rijssen-Holten tijdens afterparty triathlon

Het feest op de zaterdagavond, de zogeheten Autoafleveren.nl Afterparty, krijgt dit jaar een bijzonder tintje. Het wordt namelijk georganiseerd in samenwerking met de Gemeente Rijs..

lees verder
wij zijn trots op onze sponsors en partners