Livestream!
Live uitslagen!
Nieuwsbrief
Triathlon App


Nieuws & facts

Holten krijgt Nederlandse winnares bij de junioren, Portugees is in Holten de snelste man

De Europe Triathlon Junior Cup women leverde vrijdagavond een Nederlandse zege op. Tijdens de 36ste editie kwam Luna de Bruin als eerste vrouw over de finish. Bij de mannen mocht d..

lees verder

Jeugd sprint naar de finish tijdens de Triathlon Holten

Bij aankomst op het zwembad is er een gezonde spanning af te lezen op de gezichten van de jonge deelnemers. Een begeleider legt kort en duidelijk uit wat de bedoeling is, waarna de..

lees verder

Van recordhouders tot ruim 900 vrijwilligers: dit is de Triathlon Holten in cijfers

Tijdens de Triathlon Holten zijn cijfers belangrijk. Wat is je eindtijd? En als hoeveelste ben je uiteindelijk geëindigd? De Holtens triathlon levert elke editie een grote ver..

lees verder

Klamer moet voor zevende zege in Holten afrekenen met ijzersterk deelnemersveld bij de vrouwen, Nygaard Priester hoopt titel te prolongeren

In de triathlonwereld is Holten al lang geen onbekende naam meer. Tal van internationale atleten weten de weg naar het Sallandse dorp inmiddels te vinden. Ook dit jaar barst bij de..

lees verder

Triathlon Holten als onderdeel van de Special Olympics 2022

Ruim tweeduizend sporters met een beperking hebben begin juni meegedaan aan de Special Olympics Nationale Spelen Twente 2022. Tijdens deze Nationale Spelen werden er in heel Twente..

lees verder

Prijswinnaars in het laatste Holtens kampioenschap hopen dit jaar vooral op een leuke wedstrijd

Ymke Ophof en Marit Hanewinkel stonden tijdens de laatste editie van de Triathlon Holten op het podium. In de strijd om het Holtens kampioenschap op de achtste eindigden ze respect..

lees verder
wij zijn trots op onze sponsors en partners