Nieuwsbrief


Inschrijven

Nieuws & facts

Wim van den Broek, één van de meest bekende speakers en een icoon uit de triathlonsport, neemt dit jaar afscheid van zijn speakersrol. Dat afscheid viert Van den Broek tijdens de Triathlon Holten. Daar waar hij sinds 1991 meer dan 25 keer de atleten en het publiek toesprak en waar hij dat nog één keer doet tijdens het weekend van 1 en 2 juli.

De organisatie van de Triathlon Holten bedankt en eert Wim onder meer middels zijn eigen 'Wim van den Broek startserie' op de zaterdag. Vrienden, naasten en bekenden uit de sportwereld kunnen zo samen starten om Wim's indrukwekkende speakerscarriere en het afscheid te vieren. De inschrijving voor die serie is sinds 2 februari geopend.

Het initiatief voor de speciale startserie is in de triathlon-wereld met enorm veel enthousiasme begroet. Veel gevestigde namen uit het verleden én heden hebben zich reeds aangemeld en zullen deelnemen op 2 juli. Deze serie lijkt naast een fantastisch eerbetoon aan Wim van de Broek uit te groeien tot een grote reünie-race. Een overzicht van de atleten die zich reeds hebben opgegeven is te vinden bij de inschrijflijsten op de website van de Triathlon Holten.

Omdat de animo zelfs te groot is voor één serie, heeft de organisatie besloten een extra Wim van den Broek startserie te openen. Opgeven voor deze tweede serie is alleen mogelijk op uitnodiging. Vis je als triatleet achter het net voor deze series, maar wil je op 2 juli in Holten toch graag racen? Schrijf je dan in voor de Olympische Afstand: daarvoor zijn momenteel nog startplaatsen beschikbaar. Bovendien ben je op tijd klaar om de deelnemers aan de Wim van den Broek series aan te moedigen. Inschrijven doe je hier.

Kies jouw hit van het jaar en maak hem de 'themesong' van deze editie!

Welke hit wordt de ‘theme song’ van de 36e editie van de Triathlon Holten? Dat is aan jou! Stem nu en bepaal welk nummer hét thema van de Triathlon Holten wordt ..

lees verder

Viering van het 21-jarige bestaan van de Gemeente Rijssen-Holten tijdens afterparty triathlon

Het feest op de zaterdagavond, de zogeheten Autoafleveren.nl Afterparty, krijgt dit jaar een bijzonder tintje. Het wordt namelijk georganiseerd in samenwerking met de Gemeente Rijs..

lees verder

Watertemperatuur Domelaar 2022

Actuele watertemperatuur van het open water

De actuele temperatuur van de Domelaar wordt hieronder periodiek bijgehouden:

23,8°C 24-06-2022
23,2°C 17-06-2022
19,8°C 10-06-2022
17,5°..

lees verder

Programma Triathlon Holten 2022

Internationale topwedstrijden en boordevol sport- en sfeerprogramma voor recreanten en publiek

Op vrijdag 1 en zaterdag 2 juli vindt alweer de 36e editie van de Triathlon Holten plaats. Een spektakel waar inmiddels ruim 15.000 bezoekers, circa 2.000 deelnemers en maa..

lees verder

Goed voorbereid van start met de populaire Triathlon Holten clinics. Doe je mee?

Voor deelnemers aan de Triathlon Holten van 2022 worden net als voorgaande jaren de populaire clinics georganiseerd. Een leuke en sportieve manier voor jeugd en volwassenen om goed..

lees verder

Speaker Wim van den Broek krijgt eigen startseries tijdens Triathlon Holten ter ere van afscheid

Wim van den Broek, één van de meest bekende speakers en een icoon uit de triathlonsport, neemt dit jaar afscheid van zijn speakersrol. Dat afscheid viert Van den Broe..

lees verder
wij zijn trots op onze sponsors en partners