Nieuwsbrief


Inschrijven

Nieuws & facts

Voor deelnemers aan de Triathlon Holten van 2022 worden net als voorgaande jaren de populaire clinics georganiseerd. Een leuke en sportieve manier voor jeugd en volwassenen om goed voorbereid aan de start te verschijnen op 1 en 2 juli. De clinics starten vanaf april. Inschrijving voor de clinics is - net als de inschrijving voor de triathlon zelf - geopend vanaf 30 januari. Inschrijven voor de clinics kan hier via deze site.

De clinics voor de jeugd van 8 tot en met 15 jaar worden verzorgd door Triathlon Team Holten en ZPC Twenhaarsveld. Voor volwassenen vanaf 16 jaar zijn programma’s op maat samengesteld door de Holtense zwem-, fiets- en atletiekclubs.

Jeugdclinics voor deelnemers tot 15 jaar

De jeugdclinics zijn geschikt voor deelnemers van ieder niveau en toegankelijk voor de leeftijden 8 t/m 15 jaar. Je hoeft geen topsporter te zijn om mee te doen. Wie niet over een wielrenfiets of mountainbike beschikt kan gewoon een normale fiets meenemen. De triathlonclinics voor de jeugd kosten € 25,00 en vinden plaats op dinsdag 24 mei, 31 mei, 7 juni en 14 juni 2022. In verschillende leeftijdsgroepen word je tijdens deze vier avonden voorbereid op de triathlon. De clinics worden afgesloten met een parcoursverkenning op vrijdag 24 juni 2022.

Clinics voor volwassenen vanaf 16 jaar

Deelnemers vanaf 16 jaar worden in drie maanden tijd stap voor stap klaargestoomd door ervaren trainers van de Atletiekvereniging Holten, Wim Reinsgroep en Zwem- en Poloclub Twenhaarsveld. Zij brengen de juiste technieken bij, geven tips over het materiaal en geschikte voeding. Voor beginners en gevorderde triatleten zijn passende opties bedacht. Deze zijn afzonderlijk maar ook in combinatie te volgen. Wie het hardlopen beheerst maar nog een tandje bij moet zetten wat fietsen en/of zwemmen betreft kan zich bijvoorbeeld alleen voor de fiets- en zwemtrainingen inschrijven. Voor de combinaties worden verschillende kosten berekend. 

Bij alle clinics wordt gewerkt met beginnersgroepen en groepen voor gevorderden. Je kunt je opgeven voor de volgende clinics:

  • Hardloopclinic via AV Holten 11x op maandagavonden vanaf 4-4-2022 (€ 45,00)
  • Fietsclinic via de Wim Reinsgroep 12x op vrijdagavonden vanaf 1-4-2022 (€ 40,00)
  • Zwemclinic via ZPC Twenhaarsveld 8x op woensdagavonden vanaf 11-5-2022 (€ 50,00

 

bij deelname aan 2 clinics krijg je €5,00 korting
bij deelname aan 3 clinics krijg je €15,00 korting

Aan alle deelnemers aan de clinics wordt (onder voorbehoud) gratis een shirt beschikbaar gesteld. Vergeet dus niet je maat op te geven.

Meedoen? Schrijf je snel in!

Kies jouw hit van het jaar en maak hem de 'themesong' van deze editie!

Welke hit wordt de ‘theme song’ van de 36e editie van de Triathlon Holten? Dat is aan jou! Stem nu en bepaal welk nummer hét thema van de Triathlon Holten wordt ..

lees verder

Viering van het 21-jarige bestaan van de Gemeente Rijssen-Holten tijdens afterparty triathlon

Het feest op de zaterdagavond, de zogeheten Autoafleveren.nl Afterparty, krijgt dit jaar een bijzonder tintje. Het wordt namelijk georganiseerd in samenwerking met de Gemeente Rijs..

lees verder

Watertemperatuur Domelaar 2022

Actuele watertemperatuur van het open water

De actuele temperatuur van de Domelaar wordt hieronder periodiek bijgehouden:

23,8°C 24-06-2022
23,2°C 17-06-2022
19,8°C 10-06-2022
17,5°..

lees verder

Programma Triathlon Holten 2022

Internationale topwedstrijden en boordevol sport- en sfeerprogramma voor recreanten en publiek

Op vrijdag 1 en zaterdag 2 juli vindt alweer de 36e editie van de Triathlon Holten plaats. Een spektakel waar inmiddels ruim 15.000 bezoekers, circa 2.000 deelnemers en maa..

lees verder

Goed voorbereid van start met de populaire Triathlon Holten clinics. Doe je mee?

Voor deelnemers aan de Triathlon Holten van 2022 worden net als voorgaande jaren de populaire clinics georganiseerd. Een leuke en sportieve manier voor jeugd en volwassenen om goed..

lees verder

Speaker Wim van den Broek krijgt eigen startseries tijdens Triathlon Holten ter ere van afscheid

Wim van den Broek, één van de meest bekende speakers en een icoon uit de triathlonsport, neemt dit jaar afscheid van zijn speakersrol. Dat afscheid viert Van den Broe..

lees verder
wij zijn trots op onze sponsors en partners