Livestream!
Live uitslagen!
Nieuwsbrief
Triathlon App


Nieuws & facts

foodcourt, straattheater en extra muziekacts

Om de sfeer en beleving tijdens de triathlon nog verder te verhogen, zijn dit jaar in samenwerking met de Holtense horeca in het centrum twee extra podia met muziek-acts en straattheater gerealiseerd. Nieuw is ook een heus ‘foodcourt’ met stands waar een scala aan lekkernijen wordt geserveerd. “Bezoekers en deelnemers genieten hierdoor van veel extra amusement en culinaire hoogstandjes in een festivalsetting”, aldus Martin Pieters, voorzitter Stichting Triathlon Holten.

Straattheater
Voor het eerst worden dit jaar op de Smidsbelt en in de Dorpsstraat podia aanvullende live-acts georganiseerd. Muziek en straattheater zorgen daar voor entertainment. De optredens variëren van kinder-acts tot DJ-sets en bieden vermaak voor jong en oud.

De acts:
• Radio Barkas: Radio Barkas is het kleinste radiostation van de Benelux en draait originele singeltjes en LP’s uit de jaren ’50 en ’60.
• De golfballetjes & Friends: Roderick en Willemijn van De golfballetjes & Friends gaan op verkenning in Holten op de rug van hun twee ‘dragers’.
• Jonge Honden: De Jonge Honden lopen al snuffelend en blaffend rond om hun territorium in Holten te verkennen.
• Klaar Over: wil je oversteken? Klaar Over zorgt dat je veilig op je plaats van bestemming komt, met al je ledematen nog aan je lijf!
• Burning Raspberries: Burning Raspberries speelt met ingrediënten en geur en maakt zo op spectaculaire wijze verschillende gerechten klaar.

De straattheater acts treden op zaterdag 29 juni tussen 15:00 en 19:00 afwisselend op, op de Smidsbelt en in de Dorpsstraat.

Foodcourt
Het nieuwe foodcourt is een unieke samenwerking tussen de Triathlon Holten en het gros van de plaatselijke horeca. Aan de rand van de Kalfstermansweide, tussen Zwartepad en de daaraan gelegen winkels, zijn diverse foodstands ingericht. De horecagelegenheden serveren daar een verscheidenheid aan culinaire gerechten. Van lokaal tot internationaal, van vlees tot vegetarisch en van caloriearm tot calorierijk. Bezoekers en deelnemers hebben daardoor royale keuze als het gaat om de verzorging van de innerlijke mens.

Het foodcourt is op vrijdag open 19.00 tot 01.30 uur en op zaterdag van 12.00 tot 01.30 uur.

Jupiler After Race Party met Reeperbahner Stimmungsmacher en DJ Sander Scheperman
Uiteraard wordt in de finish arena op zaterdagavond knallend afgesloten met de Jupiler After Race Party, waar de Reeperbahner Stimmungsmacher het publiek vermaken.

Inschrijving Triathlon Holten wordt heropend: extra startplekken voor de jeugd

Nog twee maanden en dan gaat de 38ste editie van de Triathlon Holten van start.

De startplekken voor de wedstrijd in het triatlondorp zijn gewild en voor verschillende onderdelen geldt inmiddels een wachtlijst. Voor jeugdige triatleten is er echter goe..

lees verder

Inschrijvingen recreanten ook dit jaar weer vol en clinics Triathlon Holten bijna van start

De recreanten deelnemerslijst voor Triathlon Holten 2024 is weer helemaal gevuld.

Meer dan 1000 sportievelingen hebben zich ingeschreven en daarmee zit de 1/8 en Olympische afstand helemaal vol. Wie toch nog een gokje wil wagen voor de deelname kan zich nog insc..

lees verder

Inschrijving Triathlon Holten 2024 start op 20 december

De inschrijving voor de 38ste editie van de Triathlon Holten opent op woensdag 20 december.

Triatleten kunnen zich op deze datum vanaf 06.00 uur inschrijven via www.triathlonholten.nl 
Holten staat kom..

lees verder

Triathlon Holten 2024 op 28 en 29 juni

Pak je agenda er maar vast bij. De datum voor de 38e editie van Triathlon Holten is bekend.

Op vrijdag 28 en zaterdag 29 juni wordt in het mooiste triatlondorp van Nederland onder andere weer de Europe Triathlon Premium Cup en de Europe Triathlon Junior Cup gehouden.
lees verder

Gevonden voorwerpen

Ben je iets kwijt geraakt tijdens de triatlon?

Op dinsdagavond 4 juli is het Triathlon kantoor in het Kulturhus in Holten open om gevonden voorwerpen op te halen. Dat kan tussen 19:00 en 21:00 uur.
Heb je een vraag? Mail ..

lees verder
wij zijn trots op onze sponsors en partners