Livestream!
Nieuwsbrief


Nieuws & facts

Doe jij mee?

De inschrijving voor de Triathlon Holten van 2023 opent op vrijdag 3 februari. Triatleten kunnen zich op deze datum vanaf 06.00 uur inschrijven via www.triathlonholten.nl.

De Triathlon Holten vindt dit jaar plaats op vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli. Het belooft ook dit jaar weer een weekend vol spektakel, sportplezier en feest te worden in hét triathlondorp van Nederland. Professionele atleten gaan van start in de prestigieuze Europe Triathlon Premium Cup. Nationale toppers starten in een 1e divisie teamcompetitie. Ook voor recreanten van jong tot oud is er een divers programma, waarvoor de inschrijving opent op 3 februari om 06.00 uur.

Vrijdagavond 30 juni staat dit jaar weer geheel in het teken van de jeugd. Terwijl Europese toptalenten aantreden in de Europe Triathlon Junior Cup, kunnen kinderen vanaf 8 jaar oud hun eerste triathlonervaring opdoen. Jeugd tot en met 19 jaar kan op vrijdagavond deelnemen aan de verschillende triathlonseries.

Op zaterdag 1 juli zijn er naast de Europese en nationale series volop mogelijkheden voor recreatief sportplezier, bijvoorbeeld bij de bedrijventriathlon en de hardloopwedstrijd over 5 of 10 kilometer. Uiteraard ontbreken de triathlon over de Olympische Afstand, met start in open water in de Domelaar, en de Achtste Triathlon, met start in het zwembad, niet.

Clinics

Deelnemers die goed voorbereid aan de start willen verschijnen in Holten, kunnen ook dit jaar weer deelnemen aan de verschillende clinics. De fietsclinic en hardloopclinic starten op respectievelijk 31 maart en 3 april. De zwemclinic start op 10 mei. Voor de jeugd tot en met 15 jaar wordt daarnaast de jeugdclinic georganiseerd. Vanaf 23 mei worden zij gedurende vier dinsdagavonden klaargestoomd voor deelname aan de Triathlon Holten, waarna zij op vrijdag 23 juni het parcours verkennen.

Inschrijven voor de verschillende triathlonclinics kan via het inschrijfformulier voor deelname aan de Triathlon Holten via www.triathlonholten.nl.

Inschrijving Triathlon Holten op 3 februari van start

Doe jij mee?

De inschrijving voor de Triathlon Holten van 2023 opent op vrijdag 3 februari. Triatleten kunnen zich op deze datum vanaf 06.00 uur inschrijven via www.triathlonholten.n..

lees verder

Triathlon Holten op 30 juni en 1 juli 2023

Lees meer over deze editie

De 37e editie van de Triathlon Holten vindt plaats op vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli. In het triathlondorp worden dan onder andere een Europe Triathlon Premium Cup e..

lees verder

Ten Berge, Smale, Pekkeriet en Bosman kronen zich tijdens 36ste Triathlon Holten tot Holtens kampioen

Glenn ten Berge, Lieke Smale, Stefan Pekkeriet en Marieke Bosman mogen zich een jaar lang de snelste Holtenaar noemen. Tijdens de 36ste editie van de Triathlon Holten grepen de tri..

lees verder

Spanjaard Baxter Cabrera wint bij elite mannen, Fran├žaise is tijdens 36ste Triathlon Holten de snelste vrouw

De 36ste editie van de Triathlon Holten leverde zaterdag een Spaanse en Franse zege op. In de strijd om de Europe Triathlon Premium Cup kwam de Spanjaard Sergio Baxter Cabrera bij ..

lees verder

Vivera Run met prachtig zonnig weer

Na ruim drie jaar van afwezigheid kan de Vivera Run eindelijk haar vijfjarige jubileum vieren. Ruim 300 deelnemers staan om 10.20 uur klaar op de Dorpsstraat voor de start. De deel..

lees verder

Holten krijgt Nederlandse winnares bij de junioren, Portugees is in Holten de snelste man

De Europe Triathlon Junior Cup women leverde vrijdagavond een Nederlandse zege op. Tijdens de 36ste editie kwam Luna de Bruin als eerste vrouw over de finish. Bij de mannen mocht d..

lees verder
wij zijn trots op onze sponsors en partners