Livestream!
Live uitslagen!
Nieuwsbrief
Triathlon App


Nieuws & facts

Triathlon Holten als onderdeel van de Special Olympics 2022

Ruim tweeduizend sporters met een beperking hebben begin juni meegedaan aan de Special Olympics Nationale Spelen Twente 2022. Tijdens deze Nationale Spelen werden er in heel Twente..

lees verder

Prijswinnaars in het laatste Holtens kampioenschap hopen dit jaar vooral op een leuke wedstrijd

Ymke Ophof en Marit Hanewinkel stonden tijdens de laatste editie van de Triathlon Holten op het podium. In de strijd om het Holtens kampioenschap op de achtste eindigden ze respect..

lees verder

Strijd om het Holtens kampioenschap barst weer los: wie worden de opvolgers van Pekkeriet en Muller?

Na twee afgelaste edities staat de Triathlon Holten dit jaar eindelijk weer op het programma. Daarmee barst ook de strijd om het Holtens kampioenschap weer los. Wie mag zich na de ..

lees verder

Beuseberg tovert Domelaar om tot ‘Markelo aan zee’

“Hier moet nog heel wat gebeuren.” Dat is de conclusie van Mark Coster, Thijs Veneklaas Slots en Leo Stam als we eind mei ‘hun’ terrein aan De Domelaar betr..

lees verder

Proef de producten van Vivera tijdens de triathlon

Vivera heeft al vele jaren haar naam verbonden aan de Triathlon. Sinds vijf jaar zijn ze ook naamgever van de Vivera-run. Karin Löwik, marketing manager, vertelt waarom Vivera..

lees verder

Vrijdagavond is jeugdavond tijdens 36ste editie van Triathlon Holten

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Het is een uitspraak waar de Triathlon Holten al sinds jaar en dag invulling aan geeft. En vrijdagavond is dit jaar jeugdavond. Triatleten in..

lees verder
wij zijn trots op onze sponsors en partners