Livestream!
Live uitslagen!
Nieuwsbrief
Triathlon App


Nieuws & facts

Strijd om het Holtens kampioenschap barst weer los: wie worden de opvolgers van Pekkeriet en Muller?

Na twee afgelaste edities staat de Triathlon Holten dit jaar eindelijk weer op het programma. Daarmee barst ook de strijd om het Holtens kampioenschap weer los. Wie mag zich na de ..

lees verder

Beuseberg tovert Domelaar om tot ‘Markelo aan zee’

“Hier moet nog heel wat gebeuren.” Dat is de conclusie van Mark Coster, Thijs Veneklaas Slots en Leo Stam als we eind mei ‘hun’ terrein aan De Domelaar betr..

lees verder

Proef de producten van Vivera tijdens de triathlon

Vivera heeft al vele jaren haar naam verbonden aan de Triathlon. Sinds vijf jaar zijn ze ook naamgever van de Vivera-run. Karin Löwik, marketing manager, vertelt waarom Vivera..

lees verder

Vrijdagavond is jeugdavond tijdens 36ste editie van Triathlon Holten

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Het is een uitspraak waar de Triathlon Holten al sinds jaar en dag invulling aan geeft. En vrijdagavond is dit jaar jeugdavond. Triatleten in..

lees verder

Luid aangemoedigd aan de Aalpolsweg

Deelnemers aan de Triathlon in Holten kunnen altijd rekenen op enorme support. Langs het hele parcours worden de triatleten luid aangemoedigd door de aanwezige toeschouwers. Vaak h..

lees verder

Wim van den Broek

Na het triathlonweekend klinkt de stem van speaker Wim van den Broek nooit meer door het centrum van Holten: ‘Het is mooi geweest’

Zijn gezicht zal misschie..

lees verder
wij zijn trots op onze sponsors en partners