Livestream!
Nieuwsbrief


Nieuws & facts

De 35e Triathlon Holten in cijfers

De Triathlon Holten levert elke editie weer een grote verscheidenheid aan cijfers op. Dit is de vijfendertigste editie in acht cijfers.

952
De Holtense triathlon kan niet zonder de vele vrijwilligers die het evenement mogelijk maken. 952 vrijwilligers zorgen er voor dat de triathlon vlekkeloos..

lees verder

Holtens Kampioenschap barst los

Wie worden de opvolgers van de gebroeders Muller?

Ook tijdens de vijfendertigste editie van de Triathlon Holten barst de strijd om de titel ‘snelste Holtenaar’ weer los. Zowel op de achtste triathlon als de Olympis..

lees verder

Groot Bronsvoort en Zwienenberg winnaars op de Vivera Run

Bebseler en Ter Horst winnen bij de vrouwen

Snakkend naar adem en een knalrood gezicht, zo kwamen de meeste deelnemers over de finish tijdens de Vivera Run. Voor het tweede jaar op rij gaat de loop op vrijdagavond de boeken ..

lees verder

Oostenrijker finisht als eerste tijdens triathlonweekend

Maud Roelofs snelste meisje

De Oostenrijker Jelle Kaindl kwam tijdens het weekend van de vijfendertigste Triathlon Holten als allereerste over de finish. In een tijd van 00:19:07 voltooide de jonge triatleet ..

lees verder

De eikenprocessierups

De eikenprocessierups en het triatlonparcour: zijn ze aanwezig en worden ze bestreden?

De eikenprocessierups is veelvuldig in het nieuws momenteel. Een invasie van de rups die jeuk en andere ongemakken oplevert, waarvan we met z’n allen last ondervinden. Vanzel..

lees verder

Starttijd 1eDivisie Dames 10 minuten vervroegd naar 13.20 uur

Programmawijziging i.v.m. veiligheid atleten

In het programma voor de 1eDivisie Dames is een kleine wijziging doorgevoerd. In verband met de veiligheid van de atleten is hun starttijd 10 minuten vervroegd naar 13.20 uur, in p..

lees verder
wij zijn trots op onze sponsors en partners